Αρχική » Grid with Sidebar » Πως το WWF θα βγάλει τη χώρα από την κρίση…..

Πως το WWF θα βγάλει τη χώρα από την κρίση…..

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Το WWF σε συνεργασία με το New Economics Foundation, (δε σχολιάζουμε), δημοσίευσε έκθεση σωτηρίας της χώρας με το βαρύγδουπο τίτλο : «τα τρία πράσινα μέτρα που θα τελειώσουν την κρίση χρέους», στην οποία αναφέρει πως με τόσες προστατευόμενες περιοχές (αλήθεια, ποιος ο ρόλος του WWF στη θέσπιση τόοοσων προστατευόμενων περιοχών) η Ελλάδα μπορεί να βγει άμεσα από την κρίση με τρία πράσινα μέτρα.
 
Όποιος αναγνώστης έκανε τον άμεσο συνειρμό «τα τρία πράσινα άλογα» ή «τα τρία πουλάκια που κάθονταν» ή ακόμη και «το τρίτο το μακρύτερο» (από τα μέτρα για να μην παρεξηγηθούμε), να πλύνει αμέσως το στόμα του με σαπούνι και να πει εκατό φορές τη φράση «δε θα ξαναπώ κακό λόγο για το καλό μικρό πάντα» πριν κοιμηθεί για τριάντα μέρες, να ξεπλυθούν οι αμαρτίες του.
 
Δε θα μπούμε καθόλου στη διαδικασία να αξιολογήσουμε το περιεχόμενο της έκθεσης του WWF και του New Economics Foundation. 
 
Θα περιοριστούμε μόνο να αναφέρουμε το εξής:
 
Μετά από κάθε Πρωθυπουργό της τελευταίας επταετίας που ενώ βύθιζε τη χώρα στην ύφεση, τη δυστυχία, τη φτώχεια, την ανέχεια, την πείνα, το ξεπούλημα, την κατάρρευση των μισθών και των συντάξεων, τη μετανάστευση της αφρόκρεμας των νέων επιστημόνων – παιδιών μας, την ανεργία, την αβεβαιότητα, τα χρέη, τις κατασχέσεις και τις αυτοκτονίες. Μετά από όλα αυτά και πολλά άλλα, η δύστυχη Ελλαδίτσα μας βιάζεται για ακόμη μία φορά με πρωτοτυπία και εκτός των υποκριτών πολιτικών, τώρα τη «σώζουνε» και οι περιβαλλοντικές ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από πολυεθνικές εταιρίες, ο ρόλος των οποίων στην παγκόσμια σκακιέρα και τις κρίσεις χρέους ανά τον κόσμο είναι γνωστός σε όλους.
 
Δεν πειράζει που θα πεινάς Έλληνα, που θα κρυώνεις, που δε θα έχεις δουλειά, σπίτι, φαί και θέρμανση. Δεν πειράζει που η δυστυχία και η κατάθλιψη σου χτυπούν καθημερινά την πόρτα, δεν πειράζει που κάποιοι συνεχίζουν να ξεπουλάνε τη χώρα και τους πολίτες της.
 
Θα μας σώσει όοολους μαζί το σούπερ μικρό πάντα, αφού πρώτα θα κλέψει τη μπέρτα του σούπερμαν, κανα μαγικό ραβδάκι και τίποτα μαντζούνια για να σιγουρέψει την επιτυχία της σωτήριας παρέμβασής του.
 
Ακόμη όμως και να μην πετύχει το σωτήριο σχέδιο του φιλάνθρωπου και φιλόπτωχου WWF, που μετά από επτά χρόνια κρίσης ξύπνησε και μας δίνει απλόχερα τη λύση στο πρόβλημά που από μόνοι μας οι ηλίθιοι δε θα βρίσκαμε ποτέ, εμείς θα έχουμε κερδίσει κάτι.
 
Δε θα είμαστε μόνο με ξερό ψωμί.
 
Θα είμαστε με WWF και ξερό ψωμί.
 
Βοήθειά μας.
 
 
Le Chasseur
 
 
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ