Αρχική » Grid with Sidebar » Ρατσισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά των κυνηγών

Ρατσισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά των κυνηγών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μόνο σαν ρατσισμός μπορεί να χαρακτηριστεί ο τρόπος που φέρεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη εναντίον των Ελλήνων κυνηγών. Η ΕΛ.ΑΣ “κόβει” πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις σε όσους δεν έχουν ένα έγγραφο που να δικαιολογεί τη μετακίνηση τους.

SVESTONOF

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως γιατί αγαπητό όργανο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεις μέσα στην κλήση ότι ήταν κυνηγός; Γιατί στοχοποιείς μια ολόκληρη κοινωνική ομάδα; Μάλλον γιατί πιστεύεις ότι θα σου πουν και μπράβο αν δείξεις ότι έπιασες ένα κυνηγό.

Σίγουρα ο μόνος που δεν φταίει είναι ο αστυνομικός που έδωσε την κλήση στον συμπολίτη μας. Η κυβέρνηση φταίει με πρώτο και καλύτερο τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη που ανέχεται τη στοχοποίηση των Ελλήνων κυνηγών από τον ιδεοληπτικό κ. Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς κατάφερε να δοθούν ειδικές οδηγίες στην Ελληνική Αστυνομία ώστε να αυξηθούν ΕΙΔΙΚΑ οι έλεγχοι για συμπολίτες μας που ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να πηγαίνουν για κυνήγι. Τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς lockdown ο κ. Χαρδαλιάς για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του και το αντικυνηγετικό του μένος παίρνει δυνάμεις της αστυνομίας από τις πόλεις και στις στέλνει στα βουνά για να πιάσει ένα-δυο κυνηγούς που παραβίασαν τη διαταγή του. Γιατί πρέπει να ξέρει ο κ.Χαρδαλιάς ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγών σέβεται την απόφαση για απαγόρευση των μετακινήσεων όσο άδικη και αν είναι.

Τελικά όμως ο κ. Χαρδαλιάς τα κάνει όλα αυτά γιατί μπορεί.

Έτσι δεν είναι κ. Πρωθυπουργέ;

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr

Υ.Σ Το περιστατικό έγινε στις 12 Δεκεμβρίου στην κεντρική Μακεδονία.

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ