Αρχική » Grid with Sidebar » Ρουμανία : Νεκρός από επίθεση αρκούδας

Ρουμανία : Νεκρός από επίθεση αρκούδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τραγωδία στην κομητεία Prahova, στην Ρουμανία. Ένας 39χρονος άνδρας ανέβηκε στο βουνό για τρέξιμο το πρωί της Κυριακής 11/04/21 χωρίς ωστόσο να επέστρεψε το βράδι στο σπίτι, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα το απόγευμα, από τις ομάδες αναζήτησης. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι δέχτηκε επίθεση από μια αρκούδα.

SVESTONOF

Σε μια πρώτη φάση, οι υπάλληλοι της αστυνομίας της πόλης Azuga ειδοποιήθηκαν τη Δευτέρα το πρωί από τον πατέρα του θύματος σχετικά με το γεγονός ότι ο γιος του έφυγε για να τρέξει την Κυριακή και δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Δυστυχώς, μετά τις ενέργειες αναζήτησης που αφορούσαν δεκάδες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων σκύλων ανίχνευσης, το άψυχο σώμα του Alexandru, 39 ετών, βρέθηκε στην περιοχή Limbăşelu, κοντά σε ένα ποτάμι στην περιοχή της Azuga.

Ο Αλέξανδρος, ο άντρας που βρέθηκε νεκρός στο βουνό, ήταν γνωστός ως αθλητής ορεινών διαδρομών, καλός δρομέας και καλός γνώστης ορεινών μονοπατιών . Από τότε που έμαθαν για την εξαφάνισή του, φίλοι και συγγενείς φοβόντουσαν ότι θα μπορούσε να είχε δεχθεί επίθεση από άγρια ​​ζώα.

Ο άντρας χώρισε με τον πατέρα του την Κυριακή 11 Απριλίου, περίπου στις 2 μ.μ. Ανακοίνωσε ότι πρόκειται να τρέξει στο βουνό. Αυτό το έκανε συχνά, οπότε η αποχώρησή του δεν ανησυχούσε κανέναν στην οικογένεια στην αρχή.

Αργότερα το βράδυ, όταν ο άντρας δεν έδειξε σημάδια ζωής, οι συγγενείς άρχισαν να ανησυχούν. Τη Δευτέρα το πρωί, ενημερώθηκε η Αστυνομία της Azuga και αρκετές ομάδες, διασώστες βουνού, χωροφύλακες και πολίτες πήγαν στις διαδρομές στα βουνά Baiului, αναζητώντας το Alexandru.

Δυστυχώς, όλοι οι φόβοι έγιναν πραγματικότητα και ο άνθρωπος εντοπίστηκε νεκρός από επίθεση αρκούδας.

“Δυστυχώς, το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε στην περιοχή Limbăşelu. Από την πρώτη έρευνα, υπάρχουν ενδείξεις ότι ο άνδρας δέχθηκε επίθεση από ένα άγριο ζώο, πιθανότατα μια αρκούδα. Το πτώμα θα μεταφερθεί στην Κομητειακή Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τη νεκροψία ” , ανακοίνωσε η αστυνομία, το απόγευμα της Δευτέρας.

Φίλος του θύματος: “Πήγε να ψάξει για κέρατα ελαφιών και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την αρκούδα. Eνας φίλος του θύματος αποκαλύπτει ότι ο Αλεξάντρο ανέβηκε στο βουνό για να συνδυάσει το τρέξιμο με την αναζήτηση κεράτων ελαφιού. Ήταν άτυχος, και τον βρήκε η αρκούδα.”

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το  iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ