Αρχική » Grid with Sidebar » Σήμανση απαγορεύσεων θήρας από τον ΚΣ Καρδίτσας

Σήμανση απαγορεύσεων θήρας από τον ΚΣ Καρδίτσας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στην τοποθέτηση των απαραίτητων πινακίδων σήμανσης στην απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου Αναρρυθμιστικής Λίμνης Υ.Η.Σ. ΤΑΥΡΩΠΟΥ, πλησίον του εργοταξίου της ΔΕΗ, προχώρησε ο ΚυνηγετικόςΣύλλογος Καρδίτσας σε συνεργασία με το Δασαρχείο Καρδίτσας.
 
Συγκεκριμένα την Τρίτη 27-10 2015 συνεργείο του Συλλόγου αποτελούμενο από τον Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα Κότσιαλο Χρήστο, τον κ. Βλαχούτσο Νικόλαο, τον Δασοπόνο Κρανίτσα Βασίλειο και τον σημερινό Πρόεδρο ως επικεφαλή, τοποθέτησε στα όρια της απαγόρευσης τις κατάλληλες πινακίδες σήμανσης “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ” σηματοδοτώντας έτσι με σαφή τρόπο τα όρια μιας απαγόρευσης που περιλαμβάνει πλέον και την τεχνητή αναρρυθμιστική λίμνη και τις εγκαταστάσεις του παλιού εργοταξίου ΔΕΗ καθώς και αρκετά από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέσα στην εν λόγω περιοχή.
 
 
Η ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ : Αρχίζει από γέφυρα (πλησίον οικισμού εργοστασίου ΔΕΗ) του επαρχιακού δρ. Μητρόπολης -Μοσχάτου, ακολουθώντας το ρέμα Λιναριάς με κατεύθυνση Βόρεια προς αρχαιολογικό χώρο Ναού Απόλλωνα, μετά ανατολικά ακολουθεί το ρέμα Λιναριάς έως τη σμίξη του επαρχ. δρ. Μητρόπολης – Μοσχάτου, συνεχίζει προς διαστ. Επ. δρ. Μητρόπολης –Πορτίτσας, τον οποίο δρόμο και ακολουθεί μέχρι την διαστ. με τον αγροδασικό δρόμο του οικισμού “Στρεβά” και συνεχίζει πάνω στο αγροτικό δρόμο προς το Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΔΗΕ και έως τη γέφυρα από όπου άρχισε.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ