Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμινάρια για τους νέους κυνηγούς από τον ΚΣ Αμαλιάδας

Σεμινάρια για τους νέους κυνηγούς από τον ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εξετάσεων κρίσης ικανοτήτων για τους νέους κυνηγούς για την φετινή κυνηγετική περίοδο οι οποίες θα πραγματοποιούνται την 1η και 16 κάθε μήνα, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Αμαλιάδας Κώστας Μουσάς, ο οποίος είναι και μέλος της 3μελούς επιτροπής κρίσης ικανοτήτων μαζί με 2 δασικούς υπαλλήλους από το δασαρχείο Αμαλιάδας, κάνει γνωστό στους νέους κυνηγούς που έχουν υποβάλλει αίτηση για να περάσουν από τις εξετάσεις αυτές πως την παραμονή κάθε ημέρας εξέτασης, θα πραγματοποιείται στα γραφεία του συλλόγου στις 18:30 ένα σεμινάριο προκειμένου να τους βοηθήσει να κατανοήσουν πλήρως τις ερωτήσεις, τις σωστές απαντήσεις αλλά και τους βασικούς γραπτούς και άγραφους κανόνες του κυνηγιού. 
 
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα σεμινάρια αυτά, μπορούν να το δηλώνουν στη γραμματεία του συλλόγου μαζί με την υποβολή της αίτησης προκειμένου να περάσουν τις εξετάσεις.
 
Με το σεμινάριο αυτό, θα δώσουμε την ευκαιρία στους νέους-προς εξέταση υποψήφιους κυνηγούς, να κατανοήσουν πλήρως μερικούς βασικούς γραπτούς και άγραφους κανόνες της αγαπημένης μας δραστηριότητας, καθώς επίσης και να τους βοηθήσουμε στο να κατανοήσουν το νόημα των προς εξέταση ερωτήσεων που πρόκειται να ερωτηθούν κατά τη διαδικασία των εξετάσεων. Όχι με τη μέθοδο της παπαγαλίας, αλλά με συζήτηση, τον διάλογο και την επεξήγηση για ποιο λόγο είναι σωστή η κάθε απάντηση στην κάθε ερώτηση.
Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι, οι νέοι κυνηγοί, θα αποστηθίσουν τον λόγο των σωστών απαντήσεων, χρησιμοποιώντας τες κάποια στιγμή και στην πράξη, όταν θα έρθει η ώρα να βγουν στον κυνηγότοπο με το όπλο στα χέρια. 
 
Πιστεύουμε πως με τον τρόπο αυτό, αποδεικνύουμε για ακόμα μια φορά, πως όχι μόνο είμαστε δίπλα στους νέους  κυνηγούς, αλλά από την πρώτη κιόλας στιγμή πριν καν πιάσουν όπλο στα χέρια τους, προσπαθούμε να τους δείχνουμε το σωστό τρόπο και δρόμο περνώντας τους από μια τόσο απλή και σύντομη διαδικασία. Παράλληλα πιστεύουμε πως θα καταλάβουν πως πρέπει να είναι δίπλα στο σύλλογο τους. 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ