Αρχική » Grid with Sidebar » Σεμινάριο εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων στη Δράμα

Σεμινάριο εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων στη Δράμα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου 2017 από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δράμας σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Προσοτσάνης σεμινάριο εκπαίδευσης κυνηγετικών σκύλων (ΕΦΥΠ) σε πεδινή πέρδικα στη Ζώνη Εκπαίδευσης Σκύλων Προσοτσάνης-Πετρούσας-Μικρόκαμπου.

SVESTONOF

Η προσέλευση ήταν πέραν του αναμενόμενου καθώς υπήρξαν και συμμετοχές από άλλους νομούς, ενώ το επίπεδο του αγώνα, σύμφωνα με τους κριτές, ήταν υψηλό. Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα τερέν. Στο πρώτο τερέν αγγλικών φυλών έως 12 μηνών 1ος νικητής αναδείχθηκε ο κ. Σάββας με τον Άθο (ES) και 2ος ο Ντίζελ (P) του κ. Κριμνιώτη. Κριτής σε αυτό το τερέν ήταν ο κ.Παππάς.

Στο δεύτερο τερέν νεαρών αγγλικών φυλών, 12+, όπου κριτής ήταν ο κ.Ραπακούλιας, κανένας σκύλος δεν μπήκε στη βαθμολογία. Στο τρίτο τερέν των αγγλικών Setter που έκρινε ο κ. Σπινόκιας 1η νικήτρια αναδείχθηκε η Ρόζα του κ. Κανόπουλου, 2η η Μελίνα του κ. Κλαδίνη και 3η η Φρένα του κ. Γενικομψάκη. Στο τέταρτο τερέν των Pointer που έκρινε ο κ.Αποστολάκος πρώτη αναδείχθηκε η Ορλί του κ. Κονταξή, 2η η Λίντα του κ. Παμπούκα και 3ος ο Σάντε του κ. Ευθυμιάδη.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε γλέντι στο Αγ.Ευστάθιο Προσοτσάνης, ενώ στους νικητές απονεμήθηκαν από τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Δράμας και Προσοτσάνης έπαθλα. Τα Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους διαγωνιζόμενους για το άριστο κλίμα που διατηρήθηκε κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, τους κριτές αλλά όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα. Τα Δ.Σ. αφουγκραζόμενα τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής μας αποφάσισαν η συμμετοχή στον αγώνα να είναι δωρεάν, δεσμεύονται δε για καλύτερη οργάνωση ανάλογων αγώνων στο μέλλον.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ