Αρχική » Grid with Sidebar » Σεσημασμένος κτηνοβάτης ο 77χρονος στην Αμαλιάδα

Σεσημασμένος κτηνοβάτης ο 77χρονος στην Αμαλιάδα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συνελήφθη εκ νέου και λίγες ώρες αφότου αφέθηκε ελεύθερος ο ηλικιωμένος που είχε πιαστεί το πρωί της Δευτέρας να συνουσιάζεται σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας με σκύλο. Και αυτή τη φορά γονείς τον είδαν να υποκύπτει και πάλι στις αρρωστημένες του  ορέξεις .
 
Τον 77χρονο αρχικά συνέλαβαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας απέναντι από το πάρκο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα όταν αυτός επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις με σκύλο. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας οδηγήθηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο.
 
Ο 77χρονος ζήτησε και έκανε χρήση τριημέρου και αφέθηκε ελεύθερος προκειμένου να δικαστεί αύριο Πέμπτη. Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας, ο ηλικιωμένος κρατώντας τον σκύλο από αλυσίδα στην περιοχή ανάπλασης της Σοχιάς πήγε στην παιδική χαρά και εκεί οι γονείς τον είδαν και πάλι να προβαίνει στις ίδιες πράξεις. Ενημέρωσαν την αστυνομία και πολύ σύντομα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ τον συνέλαβαν και πάλι. 
 
Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.
 
http://www.athensvoice.gr/greece/441554_sesimasmenos-ktinovatis-o-77hronos-stin-amaliada-piastike-pali-na-synoysiazetai-me

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ