Αρχική » Grid with Sidebar » Σημαντικές ζημιές σε τροχαίο με αγριόχοιρο

Σημαντικές ζημιές σε τροχαίο με αγριόχοιρο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας διερχόμενος οδηγός της περιφερειακής οδού Παναγίτσας-Φαρκαδόνας. Όπωw καταγράφει το ΚΡΗΝΗ LIVE o οδηγός διασχίζοντας νωρίς το πρωί την περιφερειακή οδό, για να μεταβεί από το χωριό του, το Ελευθεροχώρι Ελασσόνας, στη Φαρκαδόνα, στο ύψος της Παναγίτσας, παρέσυρε έναν αγριόχοιρο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο. Ο αγριόχοιρος μετά την παράσυρση διέφυγε σε αγροτικές εκτάσεις, το αυτοκίνητο ωστόσο υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές στο μπροστινό μέρος του.
 
Το περιστατικό αναμφίβολα έρχεται να δημιουργήσει νέο προβληματισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας μιας και δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται. Ανάλογα περιστατικά είχαν συμβεί και την περσινή χρονιά, από τα οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.
 
Οι κάτοικοι της Φαρκαδόνας ζητούν την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Αρκετοί τονίζουν πως είναι ευτύχημα μέχρι στιγμής που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τις παρασύρσεις αγριόχοιρων, και μένουμε μονάχα στις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματα.
 
Για ένα ακόμη καλοκαίρι οφείλουμε και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις ειδικά τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστα συμβάντα. Ένα ακόμη καλοκαίρι θα υπάρξει αρκετά δύσκολο με τα αγριογούρουνα που αυξάνονται με ταχείς ρυθμούς προκαλώντας το φόβο και τον τρόμο στους οδηγούς.
 
Πολλοί εκτιμούν ότι την φετινή χρονιά τα αγριογούρουνα λόγω της έλλειψης τροφείς μιας και οι καλλιέργειες του καλαμποκιού έχουν μειωθεί από τις παρελθούσες ζημιές θα μετακομίσουν ακόμη και σε κατοικημένες περιοχές, διασχίζοντας ακόμη και εθνικούς δρόμους. Αν συμβεί αυτό η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και περισσότερο προβληματική που θα απαιτεί την λήψη άμεσων μέτρων για να προστατευτούν ανθρώπινες ζωές.
 
Πηγή : http://krinitrikalon.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ