Αρχική » Grid with Sidebar » Σιχαίνομαι το κυνήγι,αλλα λατρεύω το κρέας…

Σιχαίνομαι το κυνήγι,αλλα λατρεύω το κρέας…

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μπορεί να μου απαντήσει με ειλικρίνεια κάποιος γιατί όλοι οι αντικυνηγοί-υστερικοί ζωολάτρες (βλέπετε πάνε πακέτο αυτά τα δύο) έχουν το ίδιο πάνω κάτω προφίλ; Και δεν εννοώ προφίλ μόνο στο Facebook αλλά και στη ζωή.

SVESTONOF

Είναι (στο μυαλό τους βέβαια) σωτήρες της φύσης την ίδια ώρα που η μόνη τους επαφή με αυτήν είναι κατά την ημερησία επίσκεψη στην τουαλέτα ή στην καλύτερη όταν βλέπουν τον Βασιλιά των λιονταριών και λοιπές γλυκανάλατες ταινιούλες του Disney οπού όλα τα ζωάκια ζούνε μαζί αγαπημένα,μια μεγάλη τρελή παρέα.

Ενημερώνονται από συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι,”καταξιωμένο” για την περιβαλλοντική και οικΩλογική του “δράση”,ενώ από το διαδίκτυο επιλέγουν να ενημερώνονται από τις σελίδες των γνωστών αντικυνηγητικών ΜΚΟ,όπως επίσης και από κατακίτρινες σελιδούλες που προάγουν την ζωολατρεία και τον μισανθρωπισμό, θεωρώντας Ευαγγέλιο τις μπούρδες τους περί δήθεν απειλούμενων και υπό εξαφάνιση ειδών.

Γενικώς επιλέγουν να φορούν παρωπίδες και να μην ενημερώνονται σφαιρικά,να μην ψάχνονται από μόνοι τους,καταπίνοντας αμάσητο το σανό που τους ταίζουν. Η δε παρουσία τους στο διαδίκτυο και κυρίως εδώ στο ΦΒ είναι κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο σχεδόν πανομοιότυπη, όλοι σχεδόν έχουν μούφα προφίλ, με περίεργα  ονόματα, ελληνικά ή ξένα ή και συνδυασμό ελληνικών και ξένων και φυσικά αντί να δείχνουν τα πρόσωπα τους,έχουν φωτογραφίες προφίλ με γατιά και σκύλους.

Η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών ( με εξαίρεση τους ακραίους vegan-χορτοφάγους-μαρουλοφάγους-γκαζονοφάγους κ.τ.λ ),χλαπακιάζουν καθημερινώς δίχως την παραμικρή τύψη οτιδήποτε περπατάει,πετάει και κολυμπάει,αλλά όταν η κουβέντα φτάσει στο κυνήγι και στα θηράματα ως τροφή γίνονται πυρ και μανία,πολλές φορές επάνω από το τραπέζι όπου βρίσκονται μπουκωμένοι με τις σάρκες ενός ή και περισσοτέρων ήμερων,αθώων και ανυπεράσπιστων οικόσιτων ζώων. Με δύο λόγια,η υποκρισία του ΚΡΕΑΤΑ σε όλο της το μεγαλείο !!!

Κατά κανόνα και πλην σπανίων εξαιρέσεων κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών (οι περισσότεροι δεν συγκαταλέγουν το ντουμάνι σε αυτές και ας τους έχει κάψει αμέτρητα εγκεφαλικά κύτταρα). Είναι συνήθως κάτι μεταξύ (στο μυαλό τους πάλι μόνο) από αριστεροί μέχρι αναρχικοί,έχουν δυο ή και περισσότερα καταθλιπτικά-υστερικά-κακομαθημένα  κλεισμένα σε κάποιο διαμέρισμα και ντυμένα με ρούχα και κορδέλες, σκυλάκια η γατάκια,οπότε αυτό αυτομάτως τους κάνει να θεωρούν εαυτόν κάτι μεταξύ Μόγλη ή Σούπερ Μαν οικοσωτήρα της πλάσης.

Την ίδια ώρα που και αυτοί σκοτώνουν για να τραφούν είτε άμεσα είτε έμμεσα,την ίδια ώρα που το λάπ τοπ τους δεν είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και το όχημα τους δεν καίει νερό και δεν μαζεύουν τις ακαθαρσίες των σκύλων τους κατά τον περίπατο. Χρησιμοποιούν αλόγιστα εντομοκτόνα,μυοκτόνα κ.τ.λ φοράνε δερμάτινα και χρησιμοποιούν όλων των ειδών τα καλλυντικά,είναι μοδάτοι και γίνανε βέγκαν (θα ξεράσω) και μας ζαλίζουν το κεφάλι για αυτό σε κάθε ευκαιρία και νομίζουν πως τα φυτά που τρώνε δεν ήταν ζωντανά πρίν (γιατί έτσι βολεύει) ή ότι δεν νιώθουν (αυτό και αν βολεύει) και ας λέει η επιστήμη αποδεδειγμένα πλέον το αντίθετο.

Δεν γνωρίζουν ή δεν θέλουν να γνωρίζουν πως ο άνθρωπος σαν είδος είναι παμφάγο και αυτό τον έκανε άνθρωπο και δεν έμεινε χιμπατζής η κάτι τέτοιο.Αγαπημένη τους ατάκα που την διαδίδουν τακτικά ελλείψει  σοβαρών επιχειρημάτων είναι πως όλοι οι κυνηγοί έχουμε μικρά μόρια ενώ φυσικά δεν είναι δυνατόν να ισχύει κάτι τέτοιο (παραδίδω το κορμί μου στην διάθεση των γυναικών του χώρου για ανατομικό έλεγχο,αρκεί πρώτα να έχουν κάνει απαραιτήτως μπάνιο και αποτρίχωση ) μην κατανοώντας ότι όποιος χρησιμοποιεί  αυτό ως επιχείρημα αυτομάτως καθίσταται είτε πεομέτρης – πεομέτρια είτε πληρωμένη ιερόδουλη. Ουσιαστικά πρόκειται για μισάνθρωπους για πολλούς και διάφορους λόγους και το κρύβουν-πνίγουν μέσω της επιλεκτικής ζωοφιλίας τους……….  

Το κείμενο είναι ευγενική χορηγία των Γιάννη Αποστολίδη και Αλέξανδρου Παλαιολόγου.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ