Αρχική » Grid with Sidebar » Σκάνδαλο στον μη αναγνωρισμένο σύλλογο Αμαλιάδας με πλαστές βεβαιώσεις

Σκάνδαλο στον μη αναγνωρισμένο σύλλογο Αμαλιάδας με πλαστές βεβαιώσεις

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
 
Υπόθεση απόπειρας υφαρπαγής καθώς και χορήγησης ψευδούς βεβαίωσης, με εμπλεκόμενους έναν κυνηγό καθώς κι έναν ιατρό αντίστοιχα, διερευνάται από το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας.
 
Σύμφωνα με την προανάκριση που βρίσκεται σ’ εξέλιξη από την Αστυνομία, η παραπάνω  υπόθεση έλαβε χώρα  στα γραφεία του Κυνηγετικού Σκοπευτικού Συλλόγου Αμαλιάδας, όπου εντοπίστηκαν ιατρικές βεβαιώσεις που χορηγούνται για την οπλοκατοχή, χωρίς όμως να αναγράφονται ονόματα  συγκεκριμένων κυνηγών!
 
Αφορμή για τον έλεγχο στα γραφεία του συλλόγου αποτέλεσε το γεγονός ότι νωρίτερα στην Ασφάλεια είχε μεταβεί  νεαρός κυνηγός, προκειμένου να λάβει άδεια οπλοκατοχής-για την έκδοση άδειας θήρας- προσκομίζοντας βεβαίωση από τον ιατρό, οποίος υπηρετεί σε μονάδα υγείας της ευρύτερης περιοχής.
 
Ωστόσο από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι η βεβαίωση είχε υπογραφεί από τον ιατρό του δημοσίου, καθώς στην περίπτωση αυτή απαιτείται βεβαίωση από  ιδιώτη ιατρό.
 
Στη συνέχεια από την Ασφάλεια Αμαλιάδας διενεργήθηκε έλεγχος στα γραφεία του συλλόγου (βρίσκονται απέναντι από το Δασαρχείο), όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη και άλλων  βεβαιώσεων με την υπογραφή του κρατικού ιατρού, χωρίς όμως να αναγράφονται ονόματα κυνηγών!
 
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία με τις προαναφερόμενες κατηγορίες  της ψευδούς βεβαίωσης για τον ιατρό, καθώς και της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης για τον κυνηγό και το όλο θέμα βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης από τις αρχές.
 
Κώστας Αντωνόπουλος
 

 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ