Αρχική » Grid with Sidebar » Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του

Σκύλος πυροβόλησε και σκότωσε το αφεντικό του

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Δεν το χωρούσε το μυαλό των Ρώσων αστυνομικών ποιος ήταν ο δράστης του φόνου του κυνηγού….
 
…Σεργκέι Τερέκχοφ. Διαπίστωσαν ότι τον σκότωσε ένα από τα κυνηγόσκυλά του πατώντας τη σκανδάλη του όπλου που κρατούσε ο 53χρονος κυνηγός. Ο Τερέκχοφ είχε πάει μαζί με τον ξάδελφό του για κυνήγι σε δασική περιοχή περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό Ντιακόβκα της περιφέρειας Σαράτοφ.
 
Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία, όταν έφτασαν στο σημείο, ο Τερέκχοφ άνοιξε το πορτμπαγκάζ για να βγουν έξω τα εσθονικά κυνηγόσκυλά του. «Είχε στηρίξει το όπλο του στο γόνατό του, με το κοντάκι να ακουμπάει στο έδαφος και την κάννη να είναι στραμμένη προς το στομάχι του» τόνισε αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο της τραγωδίας.
 
Ο συγγενής του 53χρονου κατέθεσε ότι όταν οι σκύλοι βγήκαν από το όχημα ένας από αυτούς θέλησε να πέσει στην αγκαλιά του αφεντικού του για να τον χαϊδέψει. Με την πατούσα του ποδιού του, όμως, ο σκύλος πάτησε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει και τα σκάγια να πετύχουν τον Τερέκχοφ στο στομάχι, τραυματίζοντάς τον βαριά.
 
Ο κυνηγός έπεσε αιμόφυρτος στο παγωμένο έδαφος, ενώ ο ξάδελφός του έσπευσε να καλέσει ασθενοφόρο. Ο Τερέκχοφ άφησε την τελευταία του πνοή ενώ διακομιζόταν στο νοσοκομείο.
 
http://www.espressonews.gr/
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ