Αρχική » Grid with Sidebar » Στα παραμύθια των λύκων κακοί είναι οι κυνηγοί…

Στα παραμύθια των λύκων κακοί είναι οι κυνηγοί…

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω εκπροσωπώντας τους κυνηγούς της Δυτικής Αττικής και συγκεκριμένα τους Δήμους Αιγάλεω, Περιστερίου, Ιλίου ,Πετρούπολης ,Καματερού και Αγίων Αναργύρων μετά την σημερινή ανακοίνωση της νέας αδικαιολόγητης αναστολής του κυνηγίου παρά τις θετικές εισηγήσεις συνήλθε εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη κι αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :

SVESTONOF

1. Να εισηγηθεί θεσμικά προς την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας τη συγκρότηση Επιτροπής εκπροσώπων κι επιστημόνων για συνάντηση με τον προβλεπόμενο από τα μέτρα του covid – 19 τρόπο στους Υφυπουργούς της κυβέρνησης Νικόλαο Χαρδαλιά και Γιώργο Αμυρά προς άσκηση διαβήματος διαμαρτυρίας.

2. Να επιδώσει γραπτό διάβημα προς τον πρωθυπουργό της χώρας και τους Υπουργούς της κυβέρνησης.

3. Να ζητήσει από την Επιτροπή λοιμωξιολόγων την δημόσια έκθεση των απόψεων της σχετικά με το κυνήγι.

4. Να εισηγηθεί στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας να επιμεληθεί την ανάθεση σύνταξης ιατρικής εκθέσεως από ειδικούς επιστήμονες σχετικά με την μετάδοση του κορωνοιού από την κυνηγετική δραστηριότητα και τους τρόπους προφύλαξης την οποία να κοινοποιήσει στους αρμόδιους Υφυπουργούς και να δημοσιοποιήσει στην ελληνική κοινωνία.

5.Να ενημερώσει με επιστολή όλα τα κόμματα της Βουλής.

6.Να διερευνήσει αναλόγως των απόψεων των λοιμωξιολόγων και των ιατρικών εκθέσεων την προσφυγή στα Ελληνικά Δικαστήρια για αποζημίωση του Συλλόγου και των μελών του για την ηθική τους βλάβη και τη ζημία τους, εξαιτίας της αντίθεσης και δυσαρμονίας των αναστολών αυτών στο Σύνταγμα και στο νόμο.

Τέλος το Δ. Σ. θεωρεί απαράδεκτη, αναιτιολόγητη και ιδεοληπτική θέση κατά της κυνηγετικής δραστηριότητας και ιδέας τον συνεχιζόμενο εμπαιγμό των μελών του Συλλόγου αλλά και συλλήβδην όλων των Ελλήνων κυνηγών.

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Πετράκης
Ο Γεν. Γραμματέας
Διαμαντής Σπηλιωτόπουλος


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ