Αρχική » Grid with Sidebar » Στη βασιλόπιτα του ΚΣ Λήμνου

Στη βασιλόπιτα του ΚΣ Λήμνου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Στις 1 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου, στο χωριό του Αγίου Δημητρίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλά μέλη του. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον γηραιότερο κυνηγό του συλλόγου κ. Νικόλαο Κωνού, ο οποίος κερδίζοντας και το φλουρί εξασφάλισε μια δωρεάν άδεια θήρας για την περίοδο 2015-2016
 
Τα άλλα δώρα που μοιράστηκαν ήταν γιλέκα και φυσίγγια
 
Μια από τις σημαντικότερες στιγμές όμως ήταν όταν οι παρευρισκόμενοι πραγματοποίησαν λαχειοφόρο αγορά για την οικογένεια του Παναγιώτη Σταμάτη της οποίας το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά στις 20/2/2015. Η εν λόγω οικογένεια μπορεί να μην ανήκει στην κυνηγετική αλλά ο σύλλογος συγκέντρωσε 613 ευρώ τα οποία και θα κατατεθούν.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Β ΚΟΑ Ψαρρός Γεώργιος και γενικός γραμματέας Βερβέρης Ευάγγελος, συζητήθηκαν διάφορα θέματα και παραδόθηκαν τα τελευταία ζεύγη ποδιών κορακοειδών για το πρόγραμμα ελέγχου του πληθυσμού τους.
 
 
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Αρχιπελάγους συγχαίρει τη διοίκηση του ΚΣ Λήμνου για την οργάνωση της εκδήλωσης αυτής, η οποία πέρα από τον φιλοπεριβαλλοντικό της χαρακτήρα παρέδωσε μαθήματα ανθρώπινης αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ