Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κυνηγών στα Χανιά…VIDEO

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κυνηγών στα Χανιά…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μεγάλη κινητοποίηση έξω από το Δασαρχείο Χανίων κατά της απαγόρευσης του κυνηγιού

SVESTONOF

Περισσότεροι από 200 κυνηγοί συγκεντρώθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης έξω από την Διεύθυνση Δασών Χανίων διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη απαγόρευση του κυνηγιού στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοιού.

Αρκετοί είχαν μαζί και τα κυνηγετικά σκυλιά τους, ενώ ο Πρόεδρος της Α’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης και Δωδεκανήσων Γιώργος Χαβαλεδάκης έκανε λόγο για μια μεγάλη αδικία σε βάρος των 15.000 κυνηγών που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία.

«Είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα για να μην μεταδοθεί ο ιός, αλλά μας πλήττει η αδικία της κυβέρνησης και η στάση που κρατάει απέναντί μας. Δεν μπορεί να επιτρέπει άλλα σπρο ατομικά ή ομαδικά…..και να μην αφήνει εμάς τους κυνηγούς που είναι ατομικό άθλημα στην ύπαιθρο» είπε ο κ.Χαβαλεδάκης.

Σε ότι αφορά πρόσφατες αναφορές του Υφυπ. Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά πως το κυνήγι απαγορεύεται για να μην υπάρξει μεγάλη κινητικότητα στους δρομους, ο κ. Χαβαλεδάκης παρατήρησε:

«Σαφώς και θα υπάρξει κινητικότητα, αλλά ο κυνηγός δραστηριοποιείται στην ύπαιθρο, ο ψαράς στην θάλασσα και τα μαγαζιά που άνοιξαν στην πόλη. Τώρα που δεν μας αφήνουν να κυνηγήσουμε όλος ο κόσμος συγκεντρώνεται στην πόλη και είναι χειρότερα».

https://flashnews.gr/


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ