Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκεντρωση ΚΕΚ : Ήρθαν,τα είπαν και αποχώρησαν….

Συγκεντρωση ΚΕΚ : Ήρθαν,τα είπαν και αποχώρησαν….

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε εχθές στην αίθουσα του σκοπευτηρίου στο Σχιστό η συγκέντρωση των μελών του Κόμματος Ελλήνων Κυνηγών. Γέμισε η αίθουσα από μέλη, υποψήφιους και φίλους του ΚΕΚ που συγκεντρώθηκαν στο Σχιστό για να γιορτάσουν τα 25 χρόνια του κόμματος. 
 
Το ihunt έδωσε το παρών αλλά δυστυχώς οι υπεύθυνοι του κόμματος  δεν μας επέτρεψαν να τραβήξουμε πλάνα από την εκδήλωση για να έχουν την ευκαιρία και αυτοί που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν να πάρουν μια γεύση. Οι αναχρονιστικές τάσεις που επικρατούν όχι μόνο στο κόμμα αλλά και σχεδόν σε όλες τις κυνηγετικές οργανώσεις είναι εμφανείς και σίγουρα δεν βοηθούν το κυνήγι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. 
 
 
Το παρών έδωσαν πολλοί υποψήφιοι με το κόμμα. Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας κ. Γιάννης Γεωργιάδης, ο κ. Κωτούλας, ο κ. Υφαντίδης, ο κ. Ζούγρης, ο κ. Κατσούλης και ο κ. Μητσάκος. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν και μέλη Κυνηγετικών Ομοσπονδιών και Κυνηγετικών Συλλόγων.
 
 
Ο Πρόεδρος του ΚΕΚ Γιώργος Τσαγκανέλιας
 
Μετά από μια σύντομη ιστορική αναδρομή που έκανε ο πρόεδρος κ. Γιώργος Τσαγκανέλιας το λόγο πήραν υποψήφιοι με κόμμα στις τελευταίες ευρωεκλογές και μέλη κυνηγετικών οργανώσεων. Όλοι συμφώνησαν ότι το κόμμα είναι μια μεγάλη δύναμη η οποία είναι εν ύπνωση και πρέπει σύντομα να κάνει μια νέα δυναμική αρχή. 
 
 
Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Δράμας ο οποίος αποφεύγωντας εγωκεντρικές τοποθετήσεις κέρδισε το χειροκρότημα όλων και έδωσε το σύνθημα για μια ένα νέο ξεκίνημα.
 
Όπως τόνισαν ιδρυτικά στελέχη του κόμματος  είναι η πολλοστή φορά που πραγματοποιείται παρόμοια συγκέντρωση αλλά δυστυχώς καμία από τις προηγούμενες δεν είχε συνέχεια. 
 
Γιατί καλές είναι οι ιδέες και τα μεγάλα λόγια, αλλά όταν έρχεται η ώρα που πρέπει να γίνουν πράξη ΟΛΟΙ σφυρίζουν αδιάφορα. 
 
Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά τα πράγματα να είναι διαφορετικά γιατί το κυνήγι έχει ανάγκη ένα δυνατό ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ.

O iHunter

SVESTONOF

 

 

 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ