Αρχική » Grid with Sidebar » Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Συγκροτηθήκαμε σε σώμα την Κυριακή 12 Μαΐου στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, έπειτα από τις εκλογές της 5ης Μαΐου. 
 
Όπως προβλέπεται και από το καταστατικό, η σύγκλιση έγινε από τον πρώτο σε σταυρούς νεοεκλεγέντα σύμβουλο που στην προκειμένη περίπτωση ήμουν εγώ και ευχαριστώ τον κόσμο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ακόμα μια φορά βγάζοντας με πρώτον σε σταυρούς δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την εκτίμηση στο πρόσωπό μου αλλά και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όσον αφορά την διοίκηση του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Το συμβούλιο που προέκυψε, αναμφίβολα, κατά την γνώμη μου, είναι από τα πλέον ισχυρά και δυναμικά που έχουν περάσει όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τον σύλλογο, χωρίς με αυτόν τον τρόπο να θέλω να μειώσω τα παλαιότερα συμβούλια με τα οποία συνεργάστηκα.  η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Κυνηγετικού μας συλλόγου είναι η κάτωθι :
 
Πρόεδρος : Θανάσης Μούσχος
Αντιπρόεδρος : Κώστας Μουσάς
Γεν. Γραμματέας : Δημήτρης Γούβης
Κοσμήτορας : Σπύρος Ρουμελιώτης
Μέλος : Γιώργος Τσεριώνης
Μέλος Παναγιώτης Μπιλίρης
 
Αναμένουμε τις επόμενες ημέρες και τον  διορισμό του Ταμία από το Δασαρχείο Αμαλιάδας καθώς και τον ορισμό του γ΄μέλους της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Να ευχηθώ με την σειρά μου καλή θητεία σε όλο το Δ.Σ. να ευχαριστήσω ακόμα μια φορά για την στήριξη του κόσμου και σε αυτές τις εκλογές στηρίζοντας και εκλέγοντας εμένα και τους ανθρώπους με τους οποίους επέλεξα να συνεργαστώ και να ξέρει ο κόσμος πως θα είμαστε ξανά δίπλα τους, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντά τους, τα συμφέροντα του συλλόγου μας και το ίδιο το κυνήγι με όλες μας τις δυνάμεις. Ενώ από το πρώτο κιόλας συμβούλιο, δρομολογούμε δράσεις και ενέργειες πρωτόγνωρες για τα δεδομένα του συλλόγου μας.
 
Για το Δ.Σ. 
ο αντιπρόεδρος 
Κώστας Μουσάς

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ