Αρχική » Grid with Sidebar » Συντριπτική νίκη του Κώστα Μουσά και των συνεργατών του στον ΚΣ Αμαλιάδας

Συντριπτική νίκη του Κώστα Μουσά και των συνεργατών του στον ΚΣ Αμαλιάδας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Κυριακή 5 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαλιάδας, την οποία ακολούθησε η διαδικασία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. 
 
Κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τον σύλλογο και το κυνήγι γενικότερα. Συζητήθηκε και εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός των ετών 2018 και 2019 αντίστοιχα, παράλληλα και με την έκτακτη εισφορά για τη νέα κυνηγετική χρονιά υπέρ του συλλόγου. 
 
Το παρόν έδωσε ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Γ΄Κ.Ο.Π. και συζητήθηκε και το θέμα της επιβολής της έκτακτης εισφοράς υπέρ της ομοσπονδίας. 
 
 Η συμμετοχή των μελών ήταν μεγάλη, πράγμα που δηλώνει πως οι κυνηγοί νοιάζονται, και είναι δίπλα στον σύλλογο, ενώ και από το αποτέλεσμα των εκλογών που ήρθε αργότερα, μετά το πέρας της δημοκρατικής εκλογικής διαδικασίας, η πλειοψηφία έδειξε πως στηρίζουν και συγκεκριμένα πρόσωπα τόσο του απερχόμενου όσο και του νέου   Δ.Σ. που προέκυψε 
 
 
Η γενική συνέλευση σε γενικές γραμμές κινήθηκε ομαλά μέχρι την στιγμή που κάποιοι ξέφυγαν από τα όρια και με λασπολογίες προσπάθησαν να επηρεάσουν το πλήθος. 
 
Τα αποτελέσματα των εκλογών είναι : 
 
Ψήφισαν 429 μέλη από τα 791 ενώ βρέθηκαν 46 άκυρα οπότε μιλάμε για ένα σύνολο 383 έγκυρων ψηφοδελτίων ενώ έλαβαν :
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
ΜΟΥΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 261
ΜΟΥΣΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 232
ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΠΑΝΑΣΓΙΩΤΗΣ 194
ΤΣΕΡΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 191
ΓΟΥΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 166
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 149
ΡΕΝΤΕΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 144
ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 140
ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 128
ΝΤΑΛΑΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 119
ΜΠΑΡΔΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 112
ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ 93
ΓΚΑΤΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 40
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 
ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 172
ΣΟΥΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 165
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 161
ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 104
 
Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση της αντιπροσωπείας της Γ’ ΚΟΠ , με έμμεσο τρόπο, στην εκλογική διαδικασία.
 
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην ομιλία του στο σώμα της συνέλευσης εξήρε το έργο του κ. Χριστοφόρου (να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Χριστοφόρου έχει αποπεμφθεί από τη Γ’ ΚΟΠ με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης). Ο λόγος; Μα για να ψηφιστούν οι υποψήφιοι που στηρίζονταν από τον κ. Χριστοφόρου.  Αυτά μόνο στη Γ’ ΚΟΠ γίνονται. Η σημερινή διοίκηση έχει ξεχάσει ότι πρέπει να ασχοληθεί και λίγο….με το κυνήγι και με το μόνο που ασχολούνται είναι με το πως θα καταφέρουν να έχουν διοικήσεις “του χεριού τους” στους κυνηγετικούς συλλόγους.
 
Όμως από ότι φαίνεται η Αμαλιάδα συνεχίζει να είναι το “απόστημα” όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ Κώστας Μαρκόπουλος, σε αντίθεση με άλλους συλλόγους που το “απόστημα” έσπασε.
 
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα να αντιμετωπίσει και δεν είναι άλλο από την ύπαρξη στην ίδια πόλη ενός μη αναγνωρισμένου συλλόγου, για τον οποίο όλη η πόλη της Αμαλιάδας γνωρίζει ποιος είναι υπαίτιος που δημιουργήθηκε.  Μόνο για αυτό το λόγο θα έπρεπε οι χειρισμοί της Γ’ ΚΟΠ να είναι πιο προσεκτικοί. Αλλά είπαμε….Προτεραιότητα έχουν τα θέλω του κ. Χριστοφόρου…..
 
Αν οι κυνηγοί της Πελοποννήσου επιθυμούν να διοικούνται από ομάδες που έχουν παιδιά και αποπαίδια τότε όλα είναι μια χαρά. Διαφορετικά……
 
Η συντακτική ομάδα του  iHunt.gr
 
Υ.Σ. 1 Για να καταλάβετε το μέγεθος της αγάπης για την καρέκλα, ο άνθρωπος που κίνησε γη και ουρανό για να αποπεμφθεί ο κ. Χριστοφόρου συμπλέει σήμερα  μαζί με τους υπόλοιπους και μάλιστα ειπώθηκε η γνωστή ατάκα “…..καλώς ήρθες στην ομάδα.”. 
 
Υ.Σ. 2 Δείτε τι έγραψε ο τοπικός τύπος για τις εκλογές στον Κ.Σ. Αμαλιάδος, για να μην ισχυριστεί κανείς ότι είμαστε υπερβολικοί  – Οι «εκλεκτοί» του κ.Χριστοφόρου «πάτωσαν»
 
 
 
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ