Αρχική » Grid with Sidebar » Σύλληψη από τη θηροφυλακή της Δ’ΚΟΣΕ για λαθροθηρία με συρματοθηλιές στα Βίλια…VIDEO

Σύλληψη από τη θηροφυλακή της Δ’ΚΟΣΕ για λαθροθηρία με συρματοθηλιές στα Βίλια…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά από παρακολούθηση μιας εβδομάδας από ομάδα Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος συνελήφθη ένα άτομο για παράνομη λαθροθηρία με χρήση συρματοθηλιών.
 
Πριν περίπου μια εβδομάδα ο κυνηγετικός σκύλος ενός κυνηγού πιάστηκε στα Βίλια Αττικής σε  συρμάτινη θηλιά που προορίζονταν για παράνομη θήρα αγριόχοιρων. 
 
Ο κυνηγός αμέσως ειδοποίησε την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Δ’ ΚΟΣΕ και από τότε μέχρι το Σάββατο το πρωί ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση παρακολούθησης του συγκεκριμένου σημείου. Πέντε θηροφύλακες της Δ’ ΚΟΣΕ από Αττική και Βοιωτία σε βάρδιες των δυο ατόμων περιμέναν υπομονετικά τον λαθροθήρα που θα ερχόταν να ελέγξει τις θηλιές.
 
Τελικά το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 στις 9 το πρωί ένα άτομο ήρθε στο σημείο να ελέγξει τις θηλιές. 
 
Κατασχέθηκαν οι θηλιές και ακολουθήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες από τους θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
 
Χωρίς την καταγγελία από τον κυνηγό το άτομο που έστηνε θηλιές θα συνέχιζε ανενόχλητο το δολοφονικό έργο του. Όλοι μας πρέπει να βοηθάμε όπως μπορούμε την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή στο δύσκολο έργο που έχει.
 

SVESTONOF
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
 
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ