Αρχική iHunt.gr Σύλληψη για λαθροθηρία στα Τζουμέρκα από τη θηροφυλακή της Ε’ΚΟΗ

Σύλληψη για λαθροθηρία στα Τζουμέρκα από τη θηροφυλακή της Ε’ΚΟΗ

από iHunt Team
Κεντρικά Τζουμέρκα

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Στον εντοπισμό ενός ατόμου και στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του, για άσκηση παράνομης θήρας, προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου. Πριν από λίγες ημέρες και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που περιήλθαν σε γνώση της υπηρεσίας, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής διενεργώντας περιπολία, εντόπισε στη θέση «Άγιος Βλάσιος» του Δ.Δ Παλαιοκάτουνου του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων ένα άτομο, να έχει στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο.

SVESTONOF

Μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο που έφερε μαζί του, όπως επίσης και τρία φυσίγγια.

Το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ με αφορμή και το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και ενόψει της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφώσει η πανδημία του κορωνοϊού και στην Ελλάδα, στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Ανεξάρτητα από τη δυσκολία και την ιδιαιτερότητα των συνθηκών, οι περιπολίες και οι έλεγχοι της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής συνεχίζονται κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας των Θηροφυλάκων, με γνώμονα την προστασία της ατομικής, αλλά και της δημόσιας υγείας.

Ας μη θεωρούν οι – ευτυχώς λίγοι – επίδοξοι λαθροθήρες, ότι λόγω των συνθηκών, έχουν ανασταλεί οι έλεγχοι και οι περιπολίες. Ακόμη και σε αυτή τη χρονική στιγμή, είμαστε σε επιφυλακή και καλούμε και κάθε πολίτη, που διαπιστώσει ή έχει κάποια σχετική πληροφορία για κρούσματα λαθροθηρίας, να ενημερώνει την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή.

Με την ευκαιρία των Άγιων ημερών, το ΔΣ της Ε’ ΚΟΗ και το προσωπικό της, εύχεται στα μέλη της κυνηγετικής οικογένειας και σε όλους τους πολίτες, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
Μένουμε σπίτι. Μένουμε ασφαλείς.


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα