Αρχική » Grid with Sidebar » Σύλληψη λαθρουλοτόμου από την Γ’ΚΟΠ

Σύλληψη λαθρουλοτόμου από την Γ’ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2016 ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Κομνηνός Αντώνης με περιοχή ευθύνης του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου εντόπισε στην περιοχή Αρχαίας Κορινθίας να κινείται ένα αγροτικό αυτοκίνητο γεμάτο με ξύλα από τεμάχια πρόσφατα υλοτομημένου κορμού πεύκου. 
 
Στην προσπάθειά του να κάνει έλεγχο στο αυτοκίνητο, ο οδηγός αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής παράτησε το όχημα και τράπηκε σε φυγή μέσα στα χωράφια για να διαφυγή την σύλληψη και την αυτόφωρη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσα εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος ο οποίος λειτουργεί επιχείρηση μάντρας ξυλείας και στην οποία εργαζόταν ο οδηγός του οχήματος. Ο «επιχειρηματίας» κλείδωσε το αυτοκίνητο ενώ προσπάθησε να αποσπάσει το αλυσοπρίονο που βρισκόταν στην καρότσα του αγροτικού οχήματος.
 
 
Ωστόσο, στο σημείο έσπευσαν άμεσα για συνδρομή η ομάδα ΔΙΑΣ και ο ιδιοκτήτης της μάντρας ξυλείας και του οχήματος αποχώρησε λίγα λεπτά πριν φτάσει η αστυνομία και συλληφθεί ο ίδιος. Στην περιοχή κατέφθασε για συνδρομή και η Δασική υπηρεσία, ενώ ειδοποιήθηκε η οδική βοήθεια για την φόρτωση και την μεταφορά του οχήματος σε ασφαλές χώρο εντός του στρατοπέδου της Κορίνθου.
 
Ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Κομνηνός Αντώνιος υπέβαλε στο Δασαρχείο Κορίνθου σχετική μήνυση για παράνομη υλοτομία, ενώ έγινε κατάσχεση του αγροτικού αυτοκινήτου, της υλοτομημένης ξυλείας και του αλυσοπρίονου που βρέθηκε στο αγροτικό όχημα.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ