Αρχική » Grid with Sidebar » Τα νέα «εργαλεία» του James Bond

Τα νέα «εργαλεία» του James Bond

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Tα αυτοκίνητα που οδηγεί ο διασημότερος πράκτορας όλων των εποχών ήταν πάντα από τους βασικούς πρωταγωνιστές στις ταινίες του. Με τη νέα ταινία του James Bond να βρίσκεται ήδη σε διαδικασία γυρισμάτων, όλοι μας έχουμε την περιέργεια να δούμε ποια θα είναι τα επίσημα οχήματα που θα διαλύσει ηρωϊκά.
 
Σύμφωνα με πηγές μέσα από την εταιρεία παραγωγής, ο θρυλικός πράκτορας, που για ακόμη μία ταινία τον ενσαρκώνει ο ηθοποιός Ντάνιελ Κρέιγκ, θα οδηγεί μία ηλεκτρική Aston Martin Rapide E, αν και οι πρώτες φωτογραφίες τον δείχνουν πίσω από το τιμόνι ενός παλιού Land Rover Series III. Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο της ταινίας «Bond 25», ο πράκτορας απολαμβάνει την συνταξιοδότησή του στην Τζαμάικα και πιθανότατα κυκλοφορεί με το συγκεκριμένο όχημα. 
 
Η Jaguar Land Rover ήδη έχει ανακοινώσει την συνεργασία της στη νέα ταινία, κάτι που έχει ξεκινήσει από το 2002 και την ταινία «Die Another Day», όταν η εταιρεία βρισκόταν ακόμα υπό την κατοχή της Ford. Επίσης έχει επισημοποιηθεί και η συμμετοχή της Aston Martin, χωρίς όμως να έχουν δοθεί λεπτομέρειες σχετικά με το εάν θα προμηθεύσει ή όχι την παραγωγή με τις Rapide E.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ