Αρχική » Grid with Sidebar » Τα σχολια της δημοσκοπησης

Τα σχολια της δημοσκοπησης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

Στην πρόσφατη δημοσκόπηση της VPRC που δημοσίευσε ένα καταρρέων (όπως πολύ σωστά τόνισε ένας αναγνώστης) ιστότοπος υπήρχαν πολλά σχόλια από διάφορους αναγνώστες. Έκανα κάποιες παρατηρήσεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας 

  • Οι υποστηρικτές της δημοσκόπησης έκαναν κάποια σχόλια γεμάτα εμπάθεια με τις γνωστές εκφράσεις που χρησιμοποιούν και για επικοικωνιακούς λόγους αποκαλούν τους κυνηγούς φονιάδες, δολοφόνους και όλα αυτά τα κοινά και τετριμένα. Ομως κανείς από αυτούς δεν τόλμησε να τα δηλώσει όλα αυτά με ονοματεπώνυμο. Γιατί; Τι φοβούνται;
  • Ο κ. Λουλάκης έκανε ένα πολύ επιτυχημένο σχόλιο σε απάντηση των ισχυρισμών ότι οι κυνηγοί είναι αμόρφωτοι, αγράμματοι και ψυχοπαθείς. Απλά υπενθύμισε (μάλλον τους βοήθησε να μάθουν γιατί αποκλείεται να ήξεραν) μερικούς διάσημους κυνηγούς. Πατήστε ΕΔΩ να δείτε.
  • Η έρευνα ποιυ διενεργήθηκε από την VPRC από ποιον παραγγέλθηκε; Από την ιστοσελίδα θα απαντήσουν οι περισσότεροι. Μήπως όμως από πίσω κρύβεται κάποιο πολιτικό κόμμα που ήθελε να μετρήσει τη δύναμη που έχουν οι κυνηγοί για να καταθέσει τις θέσεις του για το κυνήγι και το περιβάλλον; 
  • Τελικά ξέρετε για ποιό λόγο ασχολείται συνεχώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τους κυνηγούς και προσπαθεί να δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπάρχουν; Προσδοκά λοιπόν στην άνοδο της επισκεψιμότητας από τους κυνηγούς που θα διαβάσουν και θα σχολιάσουν τις δημοσιεύσεις της. Και μάλιστα ξεχνάει η κυρία που διαχειρίζεται την ιστοσελίδα τη βοήθεια που έχει αποσπάσει από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή σε διάφορες ενέργειες που κατά καιρούς έχει κάνει. Νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τέτοιες καταστάσεις είναι η αδιαφορία. Γιατί, με τα σχόλια που κάνει ο κάθε κυνηγός κρατάει στη επιφάνεια τα ανούσια και δημαγωγικά τους θέματα.

Κλείνωντας σας παραθέτω το σχόλιο του Δημήτρη Ζιώγα :

“Βλεπω οτι η προπαγανδα σας,γκεμπελικη θα ελεγα,συνεχιζεται. Οπως συνεχιζετε να καλιεργειτε το μισος αναμεσα στους ανθρωπους εκμεταλευομενοι τα ζωα.Επισης πολιτικοποιητε τα πραγματα κατα το δοκουν.Κατηγορειτε μια ανθρωπινη δραστηριοτητα και νομιμη αποκομιση τροφης κατευθειαν απο την φυση ως ενα δολοφονικο ντελίριο επαισχυντων φασισταριων.

Υπανθρώπων που δεν θα επρεπε να υπαρχουν κατα την γνωμη σας. Και εσεις τωρα πρεσβευετε την αγαπη για τα ζωα την ωρα που καταριεστε ανθρωπους και οικογενειες.Λετε φασιστες τους ανθρωπους που ασκουν νομιμως ενα συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα στην φυση και τους εξισωνετε ολους ανεξαιρετως με καποιους που παρουσιαζουν παραβατικη συμπεριφορα!

Κατηγορειτε για φασισμο ανθρωπους που αγαπουν το κυνηγι,ενω το ιδιο το πνευμα των επιχειρηματων σας παραπεμπει στις ενδοξοτερες εποχες του Γκεμπελισμου και του Ολοκληρωτισμου.

Παρουσιαζετε προπαγανδιστικο υλικο,διογκωνετε μεμωνομενα περιστατικα και κανετε οτι αλλο σας βολευει για να παρουσιασετε τα πραγματα στην δικη σας αληθεια. Θεωρειτε οτι ειστε χρισμενοι ως αυτοκλητοι Σωτηρες με δικο σας μονοπωλιο. Εκμεταλευεστε καποιοι την αγαπη ορισμενων ανθρωπων για τα ζωα και υποβαλοντας τους σε μια συνεχη πλυση εγεφαλου και καλιεργοντας τους το μισος τους εκμετελευεστε κατα τα συμφεροντα σας.

 

Εχει υποθει οτι ζουμε στη εποχη του Μισους και της Συγχυσης,την εποχη της μισαλλοδοξίας και της απουσίας διαλογου. Της δαιμονοποιησης της αντιθετης αποψης.Προφανως ολα αυτα ταιριαζουν γαντι στο απεχθες παραληρημα σας. Ενδυομενοι το μανδυα του Ειρηνοφιλου και του ψευδοΟυμανιστη ειστε οι συγχρονοι διακινητές του γνωστου ρητου: ”Ανθρωπος για τον Ανθρωπο λυκος”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ