Αρχική » Grid with Sidebar » Τελικά ο Πρίγκιπας Χάρι πατάει πόδι…. και πάει για κυνήγι

Τελικά ο Πρίγκιπας Χάρι πατάει πόδι…. και πάει για κυνήγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πολύς ντόρος έχει γίνει τελευταία για τη συμπεριφορά της Μέγκαν Μαρκλ, που κατά τους… κακεντρεχείς όχι μόνο τσακώνεται συνέχεια με τη συννυφάδα της Κέιτ Μίντλεντον αλλά και ότι κάνει ό,τι θέλει τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.
 
Το τελευταίο που είχε ακουστεί ήταν πως η φιλόζωη Μέγκαν Μαρκλ είχε απαγορεύσει στον πρίγκιπα Χάρι να πάει για κυνήγι με τα άλλα μέλη της Βασιλικής οικογένειας, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, όπως συνηθίζεται κατά παράδοση.
 
Αλλά τελικά, φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι θα το πάρει τ’ όπλο του και θα πάει για κυνήγι φασιανού με τους υπόλοιπους «γαλαζοαίματους».
 
Σύμφωνα με όσα έγραψε στη Daily Mail ο Ρίτσαρντ Ίντεν μάλιστα, όχι μόνο η Μέγκαν Μαρκλ δεν απαγόρευσε στον πρίγκιπα Χάρι να πάει για κυνήγι αλλά είναι και πολύ χαρούμενη που ο σύζυγός της θα μπορέσει να πάρει μέρος στην παράδοση της βασιλικής οικογένειας.
 
Επικαλούμενος μάλιστα πηγές του παλατιού, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως του είπαν ότι «είναι απόλυτα αναληθές» ότι η Μέγκαν απαγόρευσε στον Χάρι να πάει για κυνήγι.
 
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρίγκιπας Χάρι δεν εγκατέλειψε το χόμπι του, να πηγαίνει δηλαδή για κυνήγι, και αφού άρχισε να συζεί τη Μέγκαν Μαρκλ, ενώ το ζευγάρι έχει κι ένα μαύρο κουτάβι, ράτσας Λαμπραντόρ, το οποίο είναι κυνηγόσκυλο.
 
Πηγή: Daily Mail
 
Υ.Σ Φαντάζομαι ο γνωστός αρχι….συντάκτης δεν θα οικειοποιηθεί και το συγκεκριμένο θέμα γράφοντας μια ωραία έκθεση ιδεών και να το παρουσιάσει ως αποκλειστικό!!!!!!! Εκτός και αν μας πει ότι εφημεριδάκι του έχει ξεπεράσει τα Ελληνικά σύνορα. Καθόλου απίθανο….

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ