Αρχική » Grid with Sidebar » Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Κ.Σ. Ξάνθης

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν τα μέλη του Κ.Σ. Ξάνθης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Παρουσία δεκάδων μελών αλλά και επισήμων, το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, όπου το ΔΣ είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με μέλη του συλλόγου για τη νέα χρόνια.
 
«Κύριο μέλημα όλων θα πρέπει να είναι η ασφάλεια» τόνισε ο πρόεδρος Λ. Σερραίος, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός πως με τις προσπάθειες που έχουν γίνει τόσα χρόνια από τα νόμιμα συλλογικά όργανα των Κυνηγών, φτάσαμε φέτος αποδεδειγμένα η Ελληνική Πολιτεία να αντιμετωπίζει τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τα ανώτερα όργανα αυτών, ως αναγκαίους συνομιλητές και συνεργάτες, όπως έγινε και στην πρόσφατη περίπτωση της Αφρικανικής Πανώλης.
 
Κλείνοντας ο Πρόεδρος του Συλλόγου, υπεραμύνθηκε της φιλοζωικής δραστηριότητας των Κυνηγών, αλλά και του ενδιαφέροντος που δείχνουν για την προστασία της φύσης στην πράξη και όχι στα λόγια, όπως πολλοί από τους εμφανιζόμενους ως προστάτες της φύσης κάνουν.
 
Χαιρετισμό στην εκδήλωση πραγματοποίησαν οι δύο Αντιπεριφερειάρχες Ν. Εφραιμίδης και Δ. Γαλανόπουλος, ο Αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Μ. Φανουράκης και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ Κ. Κουρτίδης, όπου όλοι τους μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης και το έργο που τόσα χρόνια προσφέρει, ενώ δεν παρέλειψαν να δεσμευθούν πως, θα βρίσκονται στο πλευρό του Συλλόγου σε οτιδήποτε χρειαστεί και πως οι πόρτες τους θα είναι πάντα ανοιχτές με γνώμονα τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.
 
Κλείνοντας τους χαιρετισμούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων Δ. Γαλανόπουλος, τόνισε πως «θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει μια συνεργασία με όλους τους φορείς, προκειμένου να υπάρξει προετοιμασία για την αντιμετώπιση της ανεξέλεγκτης αύξησης επιθέσεων από Λύκους στην Περιοχή μας αλλά και στην Ευρύτερη Περιοχή, όπου μέχρι σήμερα είναι βέβαιο πως έχουν σπάσει ρεκόρ σε σχέση με άλλες χρονιές. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες να λαμβάνονται μέτρα κατά του φερόμενου των επιθέσεων από Λύκους και εμείς εδώ γνωρίζοντας πως έχουμε εντονότατο πρόβλημα να μην κάνουμε τίποτε. Θα πρέπει να πιέσουμε την Κεντρική Διοίκηση να ξεκινήσει τις διαδικασίες καταγραφής των μέτρων που πρέπει να ληφθούν και να τις εφαρμόσει, γιατί η κατάσταση σε λίγο καιρό θα είναι ανεξέλεγκτη» τόνισε.
 
Στη συνέχεια την Βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λ. Σερραίος και του φλουρί έπεσε στο κομμάτι του Συλλόγου.
 
Τέλος, σας υπενθυμίζουμε πως ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης, πραγματοποιεί στις 8 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στο Κέντρο Απόλλων τον Ετήσιο Χορό του, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα αλλά και πολλά δώρα.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ