Αρχική » Grid with Sidebar » Τι αλλαζει με τις αδειες θηρας

Τι αλλαζει με τις αδειες θηρας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Πολύ κουβέντα έγινε τελευταία για τη διαδικασία έκδοσης και ανανέωσης των αδειών θήρας, για αυτό λοιπόν θεωρούμε ότι είναι σωστό να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. 

 

Νέοι κυνηγοί

 

Τα δασαρχεία σύντομα θα γνωστοποιήσουν (έχουν αρχίσει να γνωστοποιούν ήδη) στους κυνηγετικούς συλλόγους τις ημερομηνίες έναρξης της διαδικασίας και του νέου τρόπου εξετάσεων των νέων κυνηγών. Υπάρχουν νέα ερωτηματολόγια, ανανεωμένα τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε(μαζί με τις απαντήσεις) από εδώ. Το ihunt.gr έφτιαξε τα ερωτηματολόγια σε διαδραστική μορφή έτσι ώστε να μπορέσουν οι νέοι κυνηγοί να  εκπαιδευτούν κατάλληλα πριν τις επίσημες εξετάσεις. Εδώ είναι τα ερωτηματολόγια :

 

Ερωτηματολόγιο   1

Ερωτηματολόγιο   2

Ερωτηματολόγιο   3

Ερωτηματολόγιο   4

Ερωτηματολόγιο   5

Ερωτηματολόγιο   6

Ερωτηματολόγιο   7

Ερωτηματολόγιο   8

Ερωτηματολόγιο   9

Ερωτηματολόγιο 10

 

Οι νέοι κυνηγοί θα πρέπει να απευθυνθούν σε σύλλογο που υπάγεται στο δασαρχείο της μόνιμης κατοικίας τους. 

 

Οι νέοι κυνηγοί επίσης ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ θα παραλαμβάνουν τα νέα βιβλιάρια θήρας.

 

Διαβάστε ΕΔΩ τα δικαιολογητικά που χρειάζονται.

 

ΟΙ παλιοί κυνηγοί

 

Οι υπηρεσίες των δασαρχειων θεωρούν άδειες θήρας, αµέσως µετά τη έκδοση και δηµοσίευση των ετήσιων αποφάσεων του ΥΠΕΚΑ, περί καθορισµού των τελών έκδοσης αδειών κυνηγιού και του καθορισµού της ετήσιας συνδροµής των κυνηγών στους αναγνωρισµένους από το ΥΠΕΚΑ κυνηγετικούς συλλόγους, σύµφωνα µε το άρθρο 12 του Ν∆ 996/1971 και το άρθρου 262 του Ν.∆ 86/1969 όπως αντικαταστάθηκε από την παρ.1 του άρθρου 19 του N. 3170/2003 καθώς και το άρθρο 266 του Ν∆.86/1969 αντίστοιχα, ανεξάρτητα από την αντίστοιχη έκδοση και δηµοσίευση της ετήσιας ρυθµιστικής απόφασης για τη Θήρα.

 

Δεν θα γίνουν αλλαγές στα ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΘΗΡΑΣ των παλαιών κυνηγών. Οι παλιοί κυνηγοί θα παίρνουν νέα βιβλιάρια θήρας μόνο στην περίπτωση που γεμίσουν τα φύλλα του παλαιού βιβλιαρίου. Η διαδικασία για την ανανέωση των αδειών θήρας παραμένει η ίδια. 

 

Το μόνο που περιμένουμε είναι η έκδοση της νέας ρυθμιστικής από το ΥΠΕΚΑ. 

 

Και όπως φαίνεται και στην αρχική σελίδα του ihunt.gr, “ 31 ημέρες, 21 ώρες, 56 λεπτά και βραδυάζει……”

 

 

O iHunter

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ