Αρχική » Grid with Sidebar » Το κοικωνικο προσωπο του ΚΣ.Αμπελοκηπων

Το κοικωνικο προσωπο του ΚΣ.Αμπελοκηπων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ένας ιστορικός και πολύ δραστήριος κυνηγετικός σύλλογος, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ξεκινάει μια μεγάλη εκστρατεία που σκοπό έχει τη βοήθεια των συναθρώπων μας που έχουν πληγεί πιο πολύ από όλους από την οικονομική κρίση. Πιο συγκεκριμένα:

SVESTONOF

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης αποφάσισε, με τη  συνεργασία της ιστοσελίδας ihunt.gr, τη δημιουργία Τράπεζας Τροφίμων με σκοπό τη βοήθεια των οικονομικά ευπαθών ομάδων της κοινωνίας μας. Για την υλοποίηση αυτού του ιερού σκοπού απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέρφους κυνηγούς αλλά και σε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν χωρίς να έχουν αυτήν την ιδιότητα, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά τους. Έτσι διευκρινίζουμε για όσους θέλουν να λάβουν ενεργά μέρος ότι : 

α) Τα τρόφιμα πρέπει να είναι σε ξηρά μορφή, συσκευασμένα και να χαρακτηρίζονται ως μακράς διαρκείας (ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι, κονσέρβες, γάλα μακράς διαρκείας κλπ.

β) Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται σε δύο σημεία : στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων (Ελευθερίας 5, Αμπελόκηποι) και στο Κέντρο Ενημέρωσης & Επιμόρφωσης του Κυνηγετικού Συλλόγου (Μανιτάρι) (Γ. Γεννηματά 48 με Κ. Δαβάκη γωνία, Αμπελόκηποι). 

γ) Όσα τρόφιμα συγκεντρώνονται θα παραδίδονται στην Εκκλησία.

Η δράση εντάσσεται στην προσπάθεια των κυνηγετικών οργανώσεων να στηρίξουν το έργο της Εκκλησίας της Ελλάδας για προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας. 

Πεποίθησή μας είναι πως οι χιλιάδες άστεγοι, απόκληροι, νεόπτωχοι, άνεργοι και «κυνηγημένοι» της νέας εποχής, μόνο σε ένα ευρύ μέτωπο κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης θα μπορέσουν το επόμενο μεσοδιάστημα να «ακουμπήσουν», για να αντιμετωπίσουν βασικές βιοποριστικές ανάγκες τους. 

Για πληροφορίες : Γιαπουτζής Απόστολος (6977 256498), Καλογεράκος Νικόλαος (6973 376888), Σοφιανίδης Γεώργιος (6937 495420), Μποσμαλής Γεώργιος (6947 150545), Γκροζούδης Καραφύλλης (6946 334008), Καρδάσης Πολύμερος (6979 448503), Χ”Κυριάκος Δημήτριος (6936 775067).

 

                Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Α.ΓΙΑΠΟΥΤΖΗΣ                     Ν. ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ 

 

Το ihunt είναι στο πλευρό του Κυνηγετικού Συλλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και θα υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια όσο μπορεί. Ελπίζουμε στην ανταπόκριση των κυνηγών και όχι μόνο.

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ