Αρχική » Grid with Sidebar » Το κυνηγετικό αντάμωμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….VIDEO

Το κυνηγετικό αντάμωμα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Απριλίου το 1ο Κυνηγετικό – Κυνοφιλικό Αντάμωμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων. Πολύς κόσμος έφτασε από το πρωί στην Ζώνη Εκπαίδευσης Κυνηγετικών Σκύλων της Μεσημβρίας για πάρουν μέρος στην μεγάλη γιορτή που οργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων.
 
 
Περισσότεροι από 60 σκύλοι παρουσιάστηκαν σε δυο διαφορετικά τερέν. Στο ένα τερέν παρουσιάζονταν σε ζεύγη οι αγγλικές φυλές και στο άλλο τα ηπειρωτικά και τα νεαρά σκυλιά.
 
Κριτές ήταν ο Αχιλλέας Γιάπος, ο Χρήστος Καλφόπουλος και ο Μιχάλης Λάμπρου. Εξαιρετική οργάνωση από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων, δίνοντας υποσχέσεις για ακόμη καλύτερη διοργάνωση την επόμενη χρονιά αφού υπάρχει η θέληση η εν λόγω γιορτή να γίνει θεσμός.
 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της παρουσίασης των σκύλων έγινε παρουσίαση των σκύλων που στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης (σε αγγλικές και ηπειρωτικές φυλές) στα πρόσφατα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 
Το Κυνηγετικό αυτό αντάμωμα ονομάστηκε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
 
 
Μεγάλος χορηγός της φετινής γιορτής  ήταν η ιταλικής προέλευσης τροφές ATLETIC DOG που εισάγονται στη χώρα μας από την εταιρεία SUNBIRD. Την εταιρεία εκπροσώπησε στον ο κ. Μάριος Παπαθανάσοπουλος. Η ATLETIC DOG είναι η τροφή που εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι κυνοτρόφοι και κυναγωγοί και έχει συνδέσει το όνομα της με τις μεγαλύτερες κυνοφιλικές επιτυχίες της χρονιάς που μας πέρασε.
 
Πάρτε μια γεύση από την εκδήλωση στο video που ακολουθεί. Θα ακολουθήσουν άλλα δυο videos τις επόμενες ημέρες….
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ