Αρχική » Grid with Sidebar » Το Μάιο οι εκλογές στη Γ’ ΚΟΠ

Το Μάιο οι εκλογές στη Γ’ ΚΟΠ

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τον Μάιο οι εκλογές στην Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου με πιθανέστερη ημερομηνία το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαΐου όπου εξαντλείται και ο τρίμηνος διορισμός της δημόσιας διοίκησης. Πιστεύουμε στον εναπομείναν διάστημα μέχρι τις εκλογές η διορισμένη διοικούσα επιτροπή να έχει συντάξει απολογισμό (καλό είναι να προσπαθήσει  η διοικούσα επιτροπή και η δημόσια διοίκηση να ανακαλέσει την παραίτηση του ταμία διότι επι θητείας του συντάχτηκε πρώτη φόρα στα χρονικά βιβλίο ταμείου στη Γ’ ΚΟΠ) και να υλοποιήσει τις εντολές της Δημόσιας Διοίκησης.
 
Καλό θα είναι οι εκλογές να προκηρυχτούν βάση των καταστατικών των κυνηγετικών οργανώσεων και να γίνει γνωστό σε όλους ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχει το σύνολο των κυνηγών της Γ’ ΚΟΠ και οι υποψηφιότες να μην τελειώνουν σε δυο ημέρες στο “μιλητό”.
 
Τελικά η επιλογή για πρόωρες εκλογές ήταν λανθασμένη και αντικαταστατική. Η διοικούσα επιτροπή είναι περιορισμένου χρόνου και ευθύνης και μοναδικός σκοπός της είανι η εξυγίανση και η επαναφορά στις καταστατικές διατάξεις των κυνηγετικών οργανώσεων. 
 
Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι η Διοιηκούσα Επιτροπή παρότι αποτελείται από κυνηγούς είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του διορισμού της και μέσα σε αυτές δεν είναι η προκήρυξη πρόωρων εκλογών αλλά είναι η εξάνλητση του χρονικού ορίου παραμονής της.
 
Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη εγκύκλιο του υπουργείου αναφέρεται κατηγορηματικά ότι οι εκλογές στις κυνηγετικές οργανώσεις γίνονται απαρέγκλιτα για τους Συλλόγους  τον Απρίλιο και για τις Ομοσπονδίες βάση του άρθρου 5 του καταστατικού το Μάιο.
 
του Κώστα Λουρή για το iHunt.gr
 
Υ.Σ. Το ερώτημα που τίθεται γιατί ο κ. Χριστοφόρου αφού (αν και παράτυπα) ενώ έχει διατελέσει πρόεδρος στη Γ’ ΚΟΠ δεν γνωρίζει το τι λέει το καταστατικό και παρασέρνει μαζί του και στελέχη Κυνηγετικών Συλλόγων;
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ