Αρχική » Grid with Sidebar » Το νόμπελ Ιατρικής στον Hardαλιά…….

Το νόμπελ Ιατρικής στον Hardαλιά…….

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Χιλιάδες γιατροί και βιολόγοι αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψουν τα μυστικά του κορονοιού. Εργαστήρια και δοκιμές νυχθημερόν, αναλύσεις επί αναλύσεων για τον τρόπο μετάδοσης του ιού και την ανακάλυψη του σωτήριου εμβολίου, διεξάγονται χωρίς ούτε ένα λεπτό διακοπής.

SVESTONOF

Λίγα κατάφεραν όλα αυτά τα γατάκια της επιστήμης. Εδώ σε μας, μόνος του ο Σερίφης το έλυσε το θέμα με τη μία, αλλά δυστυχώς, επειδή μισούν το σπουδαίο έθνος μας, και τον Σερίφη εννοείται, δεν αναγνωρίζεται το σπουδαίο επιστημονικό του έργο.

Ο μεγάλος αυτός στοχαστής, ένας πραγματικός ογκόλιθος της Ελληνιστικής επιστήμης, ο νέος τρισμέγιστος Ιπποκράτης και Θείος Ασκληπιός μαζί, ο σκληρός (Hard) Νίκ δε Γκρίκ ή Hard-alias στην καθομιλουμένη, έλυσε τον γρίφο που ταλαιπωρεί την παγκόσμια ιατρική κοινότητα τόσους μήνες. Ανακάλυψε τον τρόπο μετάδοσης του κορονοιού και με τις σωτήριες αποφάσεις του σώζει την χώρα μας και την ανθρωπότητα.

Ο ιός αυτός διαδίδεται, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τις αποφάσεις του Σερίφη γιατί ακόμη είναι σε μυστικό στάδιο η τεκμηρίωση των ενεργειών του, από δύο κρίσιμα αντικείμενα, που φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τον κορονοιό. Φαινομενικά, γιατί μετά από την ανακάλυψη του Νίκ, που θα του αποφέρει τουλάχιστον το νόμπελ ιατρικής, ευθύνονται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας.

Τα αγκίστρια των ψαράδων και τα σκάγια των κυνηγών είναι αυτά που ευθύνονται για την διασπορά του κορονοιού. Το είδε ο μέγας Νίκ δε Γκρίκ αυτό σαν όραμα, σαν όνειρο, σαν μια αποκάλυψη εξ ουρανού, μικρή σημασία έχει. Το κυριότερο είναι ότι το πίστεψε ο ίδιος και στη συνέχεια επέβαλε την πίστη του αυτή στα γατάκια των γιατρών που παριστάνουν τους σπουδαίους με τις επιτροπές τους.

Τι να μας πούν και οι γιατροί μπροστά σε έναν μεγάλο στοχαστή που ανακάλυψε τη λυδία λίθο του κορονοιού. Τι ξέρουν αυτοί από σκάγια και αγκίστρια.

Έχει πέσει μια τύφλωση σε όλους τους επιστήμονες του κόσμου και αφήνουν κυνηγούς και ψαράδες να διασπείρουν τον κορονοιό στις χώρες τους, ενώ στη ηρωική πατρίδα του Καραγκιόζη, που θα αποτελεί σε λίγο χώρα αναφοράς και ύμνων για τη σωτήρια ανακάλυψη, βρέθηκε η λύση.

Μπορεί να μαζευτούν και εκατό πολίτες ο ένας πάνω στον άλλο στην παραλία. Μπορούν να παίζουν ρακέτες και τα πουλάκια τους ακόμη σε εκατό τετραγωνικά μέτρα. Κανένα πρόβλημα, αφού έχουν πάρει την άδεια του Hard-alias και συμπλήρωσαν το Β6. Δεν πρόκειται να υπάρξει κίνδυνος από τον κορονοιό. Μόλις εμφανιστεί στον ορίζοντα όμως ένας ψαράς με αγκίστρια και βαρίδια μολύβδινα, (εδώ είναι το μυστικό και μη γελάτε ανίδεοι, και τα σκάγια από μολύβι είναι) τότε πρέπει να επέμβει η αστυνομία και να συλληφθεί ο επικίνδυνος κακοποιός. Γιατί στο Β6 δεν γράφει για ψαράδες.

Μπορεί να κάνουν βόλτες εκατό ποδηλάτες στο βουνό ή στην πόλη ο ένας πάνω στον άλλο. Κανένας κίνδυνος δεν υπάρχει για κορονοιό, αφού εγγυάται ο μεγάλος Νίκ και τον σωτήριο έντυπο με το Β6. Αν εμφανιστεί όμως ένας κυνηγός με το όπλο του αυτό σημαίνει απόλυτη καταστροφή και ο κορονοιός θα διασπαρθεί στην κοινωνία με την ταχύτητα του φωτός. Φταίνε τα σκάγια που είναι μολύβδινα και γι’ αυτό ο μεγάλος Νίκ επέβαλε την απαγόρευση κυκλοφορίας των κυνηγών.

Μαζεύονται εκατό άτομα στις εκκλησίες για να κοινωνήσουν? Κανένα πρόβλημα αφού κανείς κυνηγός με τα επικίνδυνα μολύβδινα σκάγια και όπλα δεν υπάρχει , ούτε ψαράς με τα αγκίστρια του. Αυτοί διασπείρουν τον ιό στους πιστούς αφού δεν μπορούν να συμπληρώσουν ένα Β6, που είναι το μόνο έντυπο που σκοτώνει τον ιό..

Τέτοια μεγάλη ανακάλυψη και δεν δίνει κανείς την πρέπουσα σημασία? Πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι οι Έλληνες. Δεν μπορεί ένα γνήσιο τέκνο της πατρίδος του Καραγκιόζη να ανακαλύπτει την σωτηρία της ανθρωπότητας και να μην αναγνωρίζεται η παγκόσμια προσφορά του.

Ένα νόμπελ, τουλάχιστον, πέρα από α αγάλματα, είναι απαραίτητο. Της ιατρικής, της Χημείας, της Βιολογίας…. άτι τελοσπάντων αντάξιο της μεγαλειώδους προσφοράς του Νίκ στην ανθρωπότητα.

Ας είναι και της Βλακείας. Δεν έχει σημασία, αρκεί να είναι νόμπελ. Μετά την σπουδαία ανακάλυψη που θα στείλει την κυβέρνηση απο κεί που ήρθε στις εκλογές, μόνο το νόμπελ μπορεί να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές στον Νικ δε Χάρντ, τον Σερίφη των Βαλκανίων.

Και μετά το νόμπελ που θα του αποδοθεί με μέγιστες τιμές, μπορεί να ονειρευτεί τις επόμενες λαμπρές σελίδες. Ο θώκος ενός δημάρχου, ενός περιφερειάρχου ακόμη καλύτερα, θα λαμπρύνεται με το δοξαστικό νόμπελ.

Να μη ξεχάσει μόνο να ανακηρύξει, όχι αποπυρηνικοποιημένη ζώνη την περιφέρεια Αττικής όπως οι πολιτικοί του πολιτικοί πρόγονοι, αλλά μια βίγκαν περιφέρεια. Αυτό που δεν κατάφερε ο θλιβερός γιωργάκης με τις μαριλίζες και τις μπιρμπίλαινες έχει μια ευκαιρία, στα όνειρα του να το καταφέρει.

Γιατί με τις αποφάσεις και τις πράξεις του ,το μόνο που θα καταφέρει τελικά είναι να έχει την τύχη του γιωργάκη και των κηπουρών του.

Το κακό της ιστορίας είναι ότι θα έχει την ίδια τύχη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που στήριξε την τύχη του πάνω του.

Επ αυτού δεν μας πέφτει κανένας λόγος. Νόμπελ ήθελαν, Νόμπελ θα πάρουν. Βλακείας.

Τι τις θέλουν τις ψήφους?

Le Chasseur

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ