Αρχική » Grid with Sidebar » Το πρωτο site για αυτοαμυνα στην Ελλαδα

Το πρωτο site για αυτοαμυνα στην Ελλαδα

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

 

SVESTONOF

Τον Ραξή Επιτρόπου MEng τον γνωρίζουν πλέον αρκετοί. Αρθρογραφεί συχνά στο rodopinews.gr, ίσως το μεγαλύτερο σε αναγνωσιμότητα ΜΜΕ στη Ροδόπη, ενώ άρθρα του αναρτώνται και στο ihunt. Είναι μηχανολόγος με πάθος για τα όπλα και κυρίως τη βλητική: Παλιός αθλητής της ξιφασκίας και του TAE KWON DO, πλέον κυνηγός και σκοπευτής, διαβάζει ασταμάτητα για πυροβόλα, αυτοάμυνα, αλλά και την αντιμετώπιση εισβολέων / διαρρηκτών.

Το website αυτό,http://www.amynastospiti.gr, δημιουργήθηκε κατόπιν αρκετών τηλεφωνημάτων και email (σχετικών με όπλα και αντιμετώπιση εισβολέων στο σπίτι), που ο γράφων δεχόταν σε εβδομαδιαία βάση από φίλους και αναγνώστες του. Αποφασίστηκε λοιπόν να δημιουργηθεί το κατάλληλο εργαλείο, το οποίο θα παρέχει απλή και κατανοητή γνώση, αλλά και μια βαθιά διερεύνηση του θέματος ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Πιο αναλυτικά, ο ιστοχώρος αυτός μεγαλώνει και εξελίσσεται συνεχώς, σύμφωνα με τις ερωτήσεις και τις ανάγκες των αναγνωστών – αλλά και τις απόψεις του συντάκτη. Παρέχει πληροφορίες για τη χρήση όπλων, τη νομοθεσία, συστήματα ασφαλείας και συναγερμούς, ψυχολογία και τεχνικές αντιμετώπισης εισβολέων, εγκληματικότητα στο αυτοκίνητο, σκύλους φύλαξης κτλ.

Τα αναρτημένα άρθρα αυξάνονται συνεχώς, το ίδιο και οι αναγνώστες, αν και το website είναι πολύ καινούριο!

Σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα – το να γίνετε συνδρομητές θα σας χρησιμεύσει και είναι φυσικά δωρεάν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ