Αρχική » Grid with Sidebar » Το Derby του ΟΚΑΔΕ θα πραγματοποιηθεί 24-25-26 Σεπτεμβρίου

Το Derby του ΟΚΑΔΕ θα πραγματοποιηθεί 24-25-26 Σεπτεμβρίου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ύστερα από πληθώρα τηλεφωνημάτων, το ΔΣ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να πληροφορήσει τα μέλη και τους φίλους του ότι το DERBY μεταφέρεται 24-25-26 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς με τις παρούσες συνθήκες,όσο αφορά τον Covid-19 , δεν είναι δυνατό σε 25 μέρες να πραγματοποιηθεί.

SVESTONOF

Το Derby δεν είναι πλέον ένας αγώνας αλλά μία γιορτή, Κυνόφιλοι από όλοι την Ελλάδα κατακλύζουν τα τερέν της Μακεδονίας να απολαύσουν τα νέα ταλέντα, να ανταλλάξουν Κυνοφιλικές απόψεις αλλά και να περάσουν ένα όμορφο τριήμερο μαζί με φίλους.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που από την μία ανοίγουν οι ζώνες και από την άλλη δεν έχει ξεκινήσει το κυνήγι της Ορεινής Πέρδικας και της Μπεκάτσας έτσι δύναται η δυνατότητα και στον κάθε Κυνόφιλο Κυνηγό να παρουσιάσει το νέο του ταλέντο, εκτός των Επαγγελματιών Κυναγωγών.

Φέτος θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τον Φεβρουάριο κάποιους αγώνες Μεγάλης Έρευνας και Έρευνας Κυνηγίου με συγκεκριμένους κανόνες που σέβονται την δημόσια υγεία.

Ήδη εδώ και αρκετό καιρό έχουν κοινοποιηθεί από μέρους μας και από τον Κ.Ο.Ε τα έγγραφα με συγκεκριμένες προτάσεις μας προς τις αρμόδιες αρχές και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μη ενημέρωσης ή μη γνώσης για τον τρόπο που προτείναμε την διεξαγωγή των Αγώνων, ελπίζουμε σε θετική κατάληξη.

Η Ελληνική Κυνοφιλία διαπρέπει στα Ευρωπαϊκά τερέν και οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους ότι εκτός τον κλάδο των Επαγγελματιών Κυναγωγών που ζει τις οικογένειες τους, πρέπει να επιλέγουν και οι Εθνικές Ελλάδος.

Ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης και σύντομα θα επανέλθουμε στην κανονικότητα, όσο για την αδικία που εδώ και καιρό βιώνουμε στο Κυνήγι ευελπιστούμε να μην τη βιώσουμε και στην Κυνοφιλία μόλις και αν οι επιδημιολογικές συνθήκες επιτρέψουν τη διεξαγωγή τους !!!!

ΟΚΑΔΕ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ