Αρχική » Grid with Sidebar » Τρεμόπουλος : Με προπηλάκισε υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

Τρεμόπουλος : Με προπηλάκισε υπάλληλος του Δήμου Θεσσαλονίκης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλει ότι εργαζόμενος του εργοταξίου στην πλατεία Ελευθερίας τον τραμπούκισε όταν επιχείρησε να φωτογραφήσει τον χώρο.

SVESTONOF

Στην καταγγελία ότι εργαζόμενος του εργοταξίου στην πλατεία Ελευθερίας του επιτέθηκε φραστικά και τον απώθησε από τον χώρο που δημιουργείται το νέο πάρκινγκ προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Οικολογία-Αλληλεγγύη» στη Voria.gr σήμερα το πρωί πήγε στην πλατεία για να φωτογραφίσει τον χώρο που θα δημιουργηθεί το πάρκινγκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον χώρο, ένας εργαζόμενος του ζήτησε επιτακτικά να σταματήσει, ενώ προηγούμενως είχε πάρει άδεια.

«Όταν τόνισα στον εργαζόμενο ότι είμαι δημοτικός σύμβουλος συνέχισε να μου ζητεί να αποχωρήσω, ενώ με έπιασε από το κράνος, που φορούσα γιατί σταμάτησα για πολύ λίγα λεπτά, και με απώθησε. Εκεί του ζήτησα το όνομά του, όπως και ενός ακόμη εργαζομένου που βρισκόταν στο σημείο και προσπαθούσε να αποκλιμακώσει την ένταση με τον συνάδερφό του που μου επιτέθηκε», υπογραμμίζει συγκεκριμένα ο κ. Τρεμόπουλος.

Έχοντας βγει έξω από τον χώρο του εργοταξίου ο Μιχάλης Τρεμόπουλος επιχείρησε ξανά να τραβήξει φωτογραφίες και εκεί ο εργαζόμενος του απάντησε με… χειρονομία. «Ο εργαζόμενος ήθελε να δείξει ότι κάνει σωστά τη… δουλειά του, χωρίς να ξέρω σε ποιον με την πράξη του. Όταν τράβηξα τελικά τις φωτογραφίες μου έκανε τη χειρονομία και φώναξε ότι έαν τις δημοσιεύσω “θα με γα…σει”».

Τι απαντά για το περιστατικό ο εργαζόμενος

Από την πλευρά ο εργαζόμενος που δουλεύει για τον δήμο Θεσσαλονίκης και ενεπλάκη στο περιστατικό αναφέρει στη Voria.gr ότι τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα περιγράφει ο κ. Τρεμόπουλος. «Ο άνθρωπος ήρθε να τραμπουκίσει με χρήση της ιδιότητάς του. Η πόρτα του εργοταξίου είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να τραβήξει φωτογραφία. Συνολικά έχουν μπει 15-20 άνθρωποι αυτό το διάστημα που γίνονται οι εργασίες. Το θέμα είναι ότι ο Μιχάλης Τρεμόπουλος μπήκε με το κράνος και δεν γνωρίζαμε ποιος είναι, ενώ παράλληλα δεν το έβγαζε κιόλας, παρά μόνο φώναζε. Δεν γνώριζα ότι ήταν ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, έβλεπα έναν άνθρωπο με μηχανή και κράνος να έχει μπει στον χώρο. Τραμπούκος είναι αυτός. Ήρθε με φόρα να κάνει φασαρία να σηκώσει το θέμα καθώς τέτοιοι άνθρωποι κάνουν περιστατικά για να πουλήσουν», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

«Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού για το πάρκινγκ της Πλατείας Ελευθερίας»

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος τονίζει στη Voria.gr η λύση του πάρκινγκ είναι πισωγύρισμα. «Εμείς διαφωνούσαμε για τη δημιουργία υπόγειου πάρκινγκ και είχαμε σηκώσει το θέμα καθώς θα βρισκόντουσαν αρχαιότητες και άλλα τέτοιου τύπου ζητήματα. Όσον αφορά το τωρινό πάρκινγκ που δημιουργείται εκτιμώ ότι πρόκειται για μόνιμο έργο και όχι προσωρινό. Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…», σχολίασε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος.

Παράλληλα, αναφέρει ότι το πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας δεν λύνει το θέμα της στάθμευσης. «Είναι σταγόνα στον ωκεανό έαν συνεχίσει να υπάρχει η άποψη ότι ότι διευκολύνουμε το ιδιωτικό αυτοκίνητο να έρθει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενισχυθούν τα ΜΜΜ». Στο σημείο σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζεται οξυγόνο και πράσινο και όχι «τσιρώτα στο θέμα της στάθμευσης».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/tremopoulos-katangelli-trampoukismo-otan-fotografise-to-parkingk-stin-platia-eleftherias


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ