Αρχική » Grid with Sidebar » Τροφη στα…αγριογουρουνα…VIDEO

Τροφη στα…αγριογουρουνα…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Οι φιλοθηραματικές δράσεις των συλλόγων δεν είναι μόνο οι απελευθερώσεις θηραμάτων, που τις περισσότερες φορές δεν έχουν να προσφέρουν και τίποτα το ουσιαστικό στο κυνήγι.
 

Οι φιλοθηραματικές δράσεις είναι αποτελεσματικές, σαν και αυτές που έκανε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κάτω Νευροκοπίου και δεν είναι ούτε κάτι καινούργιο ούτε κάτι πρωτοποριακό.
 
Είναι αυτό που όλες οι ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης κάνουν οργανωμένα και συστηματικά. Πρόκειται για τη ρίψη τροφής για τα θηράματα.
 
 
Eτσι, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας αγόρασε έξι τόνους καλαμπόκι και το έριξε σε διάφορα σημεία μέσα σε ένα καταφύγιο άγριας ζωής του χώρου ευθύνης του συλλόγου.
 
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώργος Σαββίδης με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τον επιστημονικό συνεργάτη της ΣΤ’ΚΟΜΑΘ κ. Θεοφάνη Καραμπατζάκη, τον ομοσπονδιακό θηροφύλακα κ. Βλάση Γαλόπουλο και αρκετούς εθελοντές κυνηγούς οργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη ρίψη του καλαμποκιού.
 
Ο σύλλογος αγόρασε το καλαμπόκι, οι εθελοντές προσέφεραν τα τρακτέρ και την εργασία τους και έτσι τώρα τα αγριογούρουνα της περιοχής θα έχουν μια πρώτης τάξεως βοήθεια αυτή την εποχή που η τροφή στην περιοχή είναι λιγοστή και οι ανάγκες των αγριόχοιρων αυξημένες, αφού είναι σε περίοδο προχωρημένης εγκυμοσύνης.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια στον ακριτικό κυνηγετικό σύλλογο για τη δράση και ας ελπίσουμε και άλλοι κυνηγετικοί σύλλογοι να κάνουν ανάλογες δράσεις που να βοηθούν ουσιαστικά τα θηράματα και το κυνήγι…
 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΗΣ
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ