Αρχική » Grid with Sidebar » Φιλόζωος μπέρδεψε κογιότ….με σκύλο

Φιλόζωος μπέρδεψε κογιότ….με σκύλο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Εξακολουθεί να παραμένει άκρως εντυπωσιακή η ανοησία και κυρίως η ασχετοσύνη των δήθεν φιλόζωων και κατά μεγάλο ποσοστό αντικυνηγών σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την φύση και την άγρια ζωή !!!
 
Στην φωτογραφία η καλή και ευαίσθητη, πλην άσχετη κυριούλα κατάφερε έπειτα από σκληρές προσπάθειες να τσακώσει – απαγάγει ένα άγριο κογιότ (τσακάλι στα ελληνικά) που περιφερόταν στην γειτονιά της επειδή το πέρασε για ….αδέσποτο ή χαμένο σκύλο και το έβαλε μάλιστα και αγγελία μήπως και βρεθεί ο ιδιοκτήτης του.
 
Μάλιστα της κάνει και εντύπωση η επιθετικότητα του αφού το έρμο το αγρίμι, αγρίμι καθώς είναι δάγκωσε τον σύζυγο της. Aλλά αφού η καλή και ευαίσθητη πλην άσχετη κυριούλα είναι ειδικός και σε κυνολογικά θέματα ( όπως όλοι αυτοί από το σινάφι της) το απέδωσε στην κακομεταχείριση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
 
Κλείνει το κείμενο της αγγελίας θερμοπαρακαλώντας άλλους ανόητους του είδους της να την βοηθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μιας και η όλη φάση δυσκολεύει αφού από την μια έχουν παιδιά στο σπίτι και από την άλλη το “σκυλάκι” με πείσμα συνεχίζει να παραμένει άγριο.
 
Θαυμάστε τους !!!! Αυτοί είναι οι φιλόζωοι-αντικυνηγοί παντού σε όλο τον κόσμο !!!! Ένα πράγμα, μια κοψιά, ένα καλούπι, γιατί ως γνωστόν η βλακεία είναι αήττητη και δεν γνωρίζει σύνορα και εθνικότητες, ας μην ξεχνάμε την πρόσφατη γκάφα μεγατόνων, της δικιάς μας πανελλαδικής φιλοζωικής ομοσπονδίας που κατηγόρησε Κρητικό μετανάστη επειδή κυνηγούσε θεώρησαν ότι κυνηγούσε στην Κρήτη (φυσικά ο άνθρωπος στην Αμερική κυνηγούε). Προφανώς μην έχοντας την παραμικρή ιδέα πρώτον πως στην Κρήτη δεν υπάρχουν ελάφια και δεύτερον την τεράστια διαφορά του ευρωπαϊκού-ελληνικού ελαφιού με τα αμερικάνικα  Διαβάστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί http://ihunt.gr/content/lythike-mystirio-me-kynigielafion-stin-kriti
 
του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το ihunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ