Αρχική » Grid with Sidebar » Φωτιές: Την ολική απαγόρευση του κυνηγιού για τουλάχιστον 5 χρόνια ζητά η κα Μπομπολάκη

Φωτιές: Την ολική απαγόρευση του κυνηγιού για τουλάχιστον 5 χρόνια ζητά η κα Μπομπολάκη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την ΟΛΙΚΗ απαγόρευση ζητάει η οργάνωση της κας Μπομπολάκη μαζί με πέντε ακόμη οργανώσεις. Ζητάει δηλαδή την απαγόρευση του κυνηγιού και σε περιοχές που βρίσκονται εκατοντάδες χιλιόμετρα από τις περιοχές που εκδηλώθηκαν οι πυρκαγιές.

SVESTONOF

Για μια ακόμη φορά πιάστηκε αδιάβαστη η κα Μπομπολάκη αφού δεν γνωρίζει ότι πρώτες οι κυνηγετικές οργανώσεις ζητούν την απαγόρευση θήρας σε περιοχές που πλήγηκαν από τις φωτιές. Οι απαγορεύσεις αυτές καθορίζονται μετά από επιστημονικές μελέτες και όχι μετά από τα  ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ συμπεράσματα της κας Μπομπολάκη (όπως τα βελανίδια).

Δείτε την ανακοίνωση και απλά αναρωτηθείτε ποιος υπουργός μπορεί να την πάρει στα σοβαρά;

Αξιότιμοι κ. κ.

Με τις φλόγες να έχουν κάψει και ακόμη να καίνε τη μισή Ελλάδα και την καταστροφή σε δασικές εκτάσεις αλλά και στην άγρια πανίδα να είναι ανεπανόρθωτη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από το ΥΠΕΝ να βγει εντολή αν όχι για καθολική απαγόρευση θήρας σε όλη την επικράτεια, τουλάχιστον όχι μόνο στις καμένες εκτάσεις, όπως συνηθίζεται, αλλά και στις όμορες περιφέρειες αυτών για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Όσο και αν οι κυνηγοί το ονειρεύονται, ας μην εξολοθρεύσουμε όσα ζώα έχουν καταφέρει να γλυτώσουν από τις φλόγες. Όλα αυτά τα ζώα θα ψάξουν να βρουν καταφύγιο όχι μόνο στις αμέσως γειτονικές περιοχές αλλά και σε πιο μακρινά μέρη όπου δεν έχουν επιμολυνθεί από τις στάχτες των καμένων περιοχών.

Η εντολή να βγει ΑΜΕΣΑ γιατί η κυνηγετική περίοδος ξεκινάει σε σχεδόν δύο εβδομάδες και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη φύση και το περιβάλλον!

Καλούμε το Υπουργείο να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων, έστω και αργά!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ