Αρχική » Grid with Sidebar » Χαλκιδική: Έξι τουρίστες νεκροί μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την κακοκαιρία

Χαλκιδική: Έξι τουρίστες νεκροί μέσα σε ελάχιστα λεπτά από την κακοκαιρία

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι εικόνες που αντίκρισαν οι κάτοικοι με το πρώτο φως της ημέρας στην Χαλκιδική, μοιάζουν με εικόνες βιβλικής καταστροφής.
 
Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την κεντρική Μακεδονία, την Θράκη και την Θεσσαλία, είχε τραγικά αποτελέσματα: Εξι επιβεβαιωμένοι θάνατοι, πάνω από 100 τραυματίες και ένας αγνοούμενος ψαράς στη Νέα Καλλικράτεια.
 
Εξι νεκροί, πληροφορίες για έβδομο
 
Από τους έξι νεκρούς, οι δύο έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Πλαγιά Χαλκιδικής, μετά από πτώση στέγης σε ταβέρνα. Πρόκειται για μια 54χρονη Ρουμάνα και ένα 8χρονο παιδί της , με την πρώτη να χάνει τη ζωή της επί τόπου όταν έπεσε πάνω της η οροφή, ενώ το ανήλικο αγόρι, πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, δυσκολευόταν να αναπνεύσει.
 
 
Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες, μέχρι τώρα, πληροφορίες, ότι πρόκειται για τον γιο του θύματος.
 
Οι άλλοι δύο θάνατοι συνέβησαν κοντά στο «Ποτίδαια Παλάς» από πτώση δέντρου, με θύματα έναν 39χρονο Ρώσο και τον δύο ετών γιο του.
 
Οι άλλοι δύο νεκροί βρέθηκαν στην Σωζόπολη Χαλκιδικής, από ανατροπή τροχόσπιτου λόγω του αέρα! Πρόκειται για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Τσέχων, που ήταν εντός του τροχόσπιτου.
 
Σοκάρει η εικόνα με το αναποδογυρισμένο τροχόσπιτο
 
 
Το μοιραίο τροχόσπιτο όπου σκοτώθηκε ζευγάρι Τσέχων
 
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, υπάρχουν επίσης 108 τραυματίες. Από τους τραυματίες, οι τέσσερις ήταν σοβαρά και χρειάστηκε να γίνει χειρουργική επέμβαση. Υπάρχουν τραυματίες με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα άνω και κάτω άκρων, αλλά όλα τα περιστατικά είναι εκτός κινδύνου.
 
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ