Αρχική » Grid with Sidebar » Όλη η αλήθεια για τους λόγους που προκήρυξε εκλογές η διοίκηση Καλφόπουλου

Όλη η αλήθεια για τους λόγους που προκήρυξε εκλογές η διοίκηση Καλφόπουλου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μια άκρως αναλυτική και κατατοπιστική επιστολή  μας έστειλε ο κ. Γιάννης Φραγγίδης η οποία λύνει το μυστήριο για τους λόγους που προκήρυξε εκλογές η διοίκηση του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες είχε εκλεγεί. Αναφέρει ο κ. Φραγγίδης στην επιστολή του :

SVESTONOF

Όλη η αλήθεια για το ….γιατί η νεοεκλεγείσα Διοίκηση ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση και Εκλογές. 

“Φίλοι μου Μπρετονάδες, επειδή τα παπαγαλάκια της διοίκησης, παίζουν καλά το ρόλο τους, είναι καιρός να μάθετε την αλήθεια γιατί πάμε άρον  άρον σε εκλογές. 
 
Θα αναφέρω μόνο γεγονότα και όχι συμπεράσματα.
 
Στις 19-2-2017 στην Γενική Συνέλευση , (  αν και αισθάνθηκα ξένος στο ιδιο μου το σπίτι, γιατί άγνωστα προς εμένα και όλους τους μπρετονάδες άτομα – μέλη, κυρίως λαγατζήδες, γαμπροί, κουνιάδια κλπ ήταν παρόντες στην Γ.Σ. δημιουργώντας την απαιτούμενη  απαρτία ), καταψήφισα τον οικονομικό αλλά και τον διοικητικό απολογισμό – δράση του Ομίλου για συγκεκριμένους λόγους τους οποίους και ανέπτυξα κατά την διάρκεια της Γ.Σ.. 
 
Με τις θέσεις μου αυτές συμφώνησαν  σχεδόν όλοι οι παραβρισκόμενοι χωρίς μάλιστα να υπάρξει σχεδόν καθόλου αντίλογος.
 
Οι πιο σοβαροί λόγοι που με ανάγκασαν να καταψηφίσω τον απολογισμό δράσης της Διοίκησης ήταν κυρίως δύο :
 
      1ος η καταστρατήγηση κατ επανάληψη και με γνώση του καταστατικού του Ομίλου με την συνεχή προσπάθεια μελών της διοίκησης ( πρόεδρος και κυρίως ο ταμίας ) που αντί ως θεματοφύλακες της φυλής να την προστατεύουν, αυτοί την συκοφαντούν και  προσβάλουν σκύλους και ιδιοκτήτες, 
 
       2ος  η πίεση που εξασκούσε ο Ταμίας ως ιδιοκτήτης σκύλου που έπαιρνε μέρος στους αγώνες, στον κριτή Γιάννη Μαυροβιτη, με αποτέλεσμα ο ίδιος ο κριτής μέλος του ΔΣ να αναγκαστεί να πετάξει την ντουντούκα στον πρόεδρο λέγοντας, ε αυτό πάει πολύ,  δεν ξανά κρίνω άλλο, πρόεδρε μάζε ψέτον.
 
Δεν θέλω να αναφέρω τις δημόσιες καταγγελίες τέως μέλους της διοίκησης  κατά του Προέδρου Χ. Καλφόπουλου για στημένους αγώνες και πόντους κλπ κλπ.
 
Ο πρόεδρος  θέλοντας να προστατέψει τον ομόσταυλό του, είπε μπροστά σε όλους, Γιάννη ας  το θεωρήσουμε ένα στιγμιαίο λάθος. 
 
Όμως πριν καν στεγνώσουν τα λόγια μας ο ίδιος άνθρωπος παρουσία του πρόεδρου αλλά και αρκετών μελών επανέλαβε τα ίδια λόγια ( βρε δεν πάνε να κάνουν ότι θέλουν εγώ ότι είναι να πω θα το πω, όσο είμαι εγώ  δεύτεροι θα είναι).  Το ίδιο όμως σενάριο συνεχίζεται  και μέχρι τα σήμερα διαδίδοντας ψεύδη και συκοφαντίες για την απόσυρση των σκύλων του Σχοινά Νίκου από την Εθνική  ρίχνοντας την ευθύνη σε εμένα αντί να κοιτάξουν στον καθρέπτη και θα αναγνωρίσουν αμέσως τους υπαίτιους αυτής της παρωδίας .  
 
Ο Πρόεδρος λοιπόν αντί να τον επαναφέρει στην τάξη,…….  ίσως εγκλωβισμένος ….άκρα του τάφου σιωπή.
 
Τους  επισήμανα ότι αν συνεχίσουν την ίδια τακτική   θα έχουν και την ανάλογη   αντιμετώπιση.
 
Ίσως θεώρησαν την αγάπη μου για το Μπρετόν, την υπομονή μου και κυρίως την ανοχή μου ως αδυναμία.
 
Λοιπόν κύριοι του Δ.Σ. τέλος.  Μα@@@@ς δεν είμαι  άσχετα αν μερικές φορές για το γενικό καλό, τον κάνω.
 
Περίμενα λοιπόν με υπομονή να επιστρέψει ο πρόεδρος από την Κροατία ,( να μην φανεί ότι του σκάβουμε και τον λάκκο),  του ζήτησα συνάντηση η όποια και έγινε την Τρίτη το μεσημέρι 14-3-2014 σε καφέ στην Τούμπα Θεσσαλονίκης, εκεί του εξήγησα πώς έχουν τα πράγματα και του παρέδωσα εξώδικο – καταγγελία  στην όποια του ζητώ, για συγκεκριμένους λόγους παραβίασης άρθρων του
καταστατικού, την άμεση παραίτηση εντός 48 ωρών του ΔΣ και την προκήρυξη εκλογών μέσα στους επόμενους δυο μήνες. . ….
 
Επισυνάπτω για του λόγου του αληθές το  σχετικό  εγγραφο μετα το περας της επιστολής μου.   
 
Την Πέμπτη 16-3-2017 ο πρόεδρος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μου ανέφερε ότι το βράδυ κάλεσε έκτακτο ΔΣ για να συζητήσουν την καταγγελία μου. 
 
Την Παρασκευή το μεσημέρι 17-3-2017 και μετά από παρέμβαση του νέου μέλους του Δ.Σ.  Καλέμη  Γιάννη για συμβιβασμό, έδωσα τον λόγο μου, σε περίπτωση που παραιτηθούν και προκηρύξουν εκλογές να σταματήσω την διαδικασία κατάθεσης αγωγής και ασφαλιστικών μέτρων κατά του Δ.Σ. και της Εφορευτικής επιτροπής.
 
Έτσι λοιπόν και κάτω υπό την πίεση όλων αυτών τον νόμιμων ενεργειών μου, το ΔΣ παραδέχεται ότι καταστρατήγησε άρθα του καταστατικού και αναγκάζεται  την Παρασκευή και ώρα 21.45 να βγάλει  ανακοίνωση ότι ο Ο.Ε.ΜΠ.Ε.   καλεί όλα τα μέλη σε έκτακτη Γ.Σ.  και εκλογές για τις 14-5-2017 κλπ..
 
Αυτά είναι φίλο μου  τα γεγονότα,  ακριβώς με την χρονική σειρά που έχουν γίνει.
 
Ο προσδιορισμός ημερομηνίας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και εκλογών,  από την μια δηλώνει την παραδοχή της πράξης τους και από την άλλη όμως δεν απαλλάσσει την Διοίκηση και την Εφορευτική Επιτροπή από τις ευθύνες που απορρέουν από αυτή τους την πράξη, δηλαδή ( καταστρατήγηση κατ εξακολούθηση και με γνώση άρθρων του καταστατικού) και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι  για κάθε νόμιμη κυνοφιλικη και όχι μόνο ενεργεία μου. 
 
Κύριοι του ΔΣ όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας και την προσφορά σας καταφέρατε να ανεβάσετε το Μπρετόν της Ελλάδος στην κορυφή της Ευρώπης, όμως καταφέρατε με την αλαζονική  και την υπεροπτική σας συμπεριφορά, να απομακρύνετε   σχεδόν όλους τους Μπρετοναδες  από τον  Όμιλο, καταφέρατε να περιορίσετε το Μπρετόν στο τρίγωνο Τούμπα- Καβαλάρη – Βασιλικά,( Καλφόπουλος- Μητακος – Μπατσιουδης ) καταφέρατε να καταργήσετε  το τελευταίο γράμμα του Ο.Ε.ΜΠ.  Ελλάδος , καταφέρατε ενώ  υπάρχουν χιλιάδες κυνηγοί με Μπρετόν, τα μέλη του  Όμιλο να είναι  μπατζανάκια, γαμπροί, ξαδέλφια,  λαγατζήδες και λίγοι πιστοί  ρομαντικοί Μπρετονάδες που δεν περνούν τον  αριθμό 40. 
 
Κατανοώ την φθορά από τον χρόνο , καθώς επίσης  και την κούραση σας, όμως αν πραγματικά αγαπάτε , που ξέρω ότι την αγαπάτε  αυτή την φυλή και αν δεν ενδιαφέρεστε,  δεν σας νοιάζει όπως διαλαλείτε  παντού  η καρέκλα, τότε ναι κύριοι του Δ.Σ.  μπορείτε να προσφέρετε κάτι ακόμη στο Μπρετόν. Παραιτηθείτε και μην κατεβαίνετε υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, αφήστε να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό κάτι ποιο σύγχρονο, τι φοβάστε τόσο πολύ, αφήστε να γίνει ξανά ο Όμιλος,  Όμιλος Επανιελ Μπρετόν ΕΛΛΑΔΟΣ, Όμιλος για όλους τους ανά την Ελλάδα  Μπρετονάδες, με ίσες και δίκαιες ευκαιρίες για όλα τα Μπρετόν και ΟΧΙ μόνο για τα Μπρετόν των λίγων.
 
Αυτή και μόνο αυτή είναι φίλοι μου  η ΑΛΗΘΕΙΑ  για  όσα  έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. 
 
Θα βρίσκομαι  στην ΑΘΗΝΑ από τις 7 μέχρι και τις 9 / 4/ 2017 στα πλαίσια της έκθεσης Κυνηγεσια και Κυνοφιλια στο MEC. Όσοι  θέλετε  και μπορείτε θα ήταν χρήσιμο να  βρεθούμε όποτε και όπου θέλετε για ανταλλαγή απόψεων σε κόσμιο κλίμα.   Θα είμαι στην διάθεσή σας.
 
Mε ανιδιοτελείς  ειλικρινείς Μπρετονίστικους χαιρετισμούς
                 
Γιάννης Φραγγιδης μέλος του  Ο.Ε.ΜΠ.Ε.”
 
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι έχουμε στα χέρια μας την επιστολή (εν είδει εξωδίκου) που έστειλε ο κ. Φραγγίδης και θα τη δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες.
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ