Αρχική iHunt.gr Κ.Σ. Θήβας : Δενδροφύτευση στο περιαστικό άλσος Μοσχοποδίου Θήβας

Κ.Σ. Θήβας : Δενδροφύτευση στο περιαστικό άλσος Μοσχοποδίου Θήβας

από iHunt Team

demobanner

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 (Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας) το Δασαρχείο Θηβών σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θηβών πραγματοποίησαν δενδροφύτευση στο περιαστικό άλσος Μοσχοποδίου Θήβας.

Αρωγοί και με ιδιαίτερο ζήλο ήταν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Λουτουφίου Θήβας (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) και οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας με τους εκπαιδευτικούς τους.

Οι μικροί μας βοηθοί με τα σκαλιστήρια και τα φτυαράκια τους και με την καθοδήγηση των υπαλλήλων του Δασαρχείου Θηβών και των μελών του Κυνηγετικού Συλλόγου Θηβών ανέλαβαν δράση.

Χωρίστηκαν σε ομάδες και σε μόλις τριάντα λεπτά της ώρας είχαν μεταφυτεύσει 150 δενδράκια πεύκων, κυπαρισσιών και κουτσουπιών σε λάκκους φύτευσης που είχαν προετοιμάσει τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου τις προηγούμενες μέρες.

Στη συνέχεια μάζεψαν τα πλαστικά σακουλάκια των δένδρων και ότι άλλο πλαστικό βρήκαν στο χώρο, τα τοποθέτησαν σε σακούλες για ανακύκλωση και επιδόθηκαν στο «κυνήγι της ανεμώνης».

Τέλος τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου προσέφεραν κεράσματα και νερό στους μικρούς μαθητές.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΩΝ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα