Αρχική iHunt.gr Λύκος στο Κρίκελλο Ευρυτανίας….VIDEO

Λύκος στο Κρίκελλο Ευρυτανίας….VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο τείνουν να εξελιχθούν οι επιθέσεις, τα τροχαία, οι εμφανίσεις – παρατηρήσεις και οι καταγραφές των “σπάνιων” λύκων σε όλη την χώρα.

ΝΕΑ εμφάνιση και καταγραφή λύκου έγινε χτες 17/05/23 στον δρόμο από Καρπενήσι προς το χωριό Κρίκελλο Ευρυτανίας, λίγο πριν τα τελευταία σπίτια του χωριού, από τον διερχόμενο συνάδερφο, Βασίλη Καρατσικη ο οποίος μας έστειλε και το παρακάτω βίντεο και εφιστά την προσοχή στους συμπολίτες του καθώς τα περιστατικά εμφάνισης λύκων έχουν αυξηθεί σε ιδιαίτερα ανησυχητικό βαθμό στην ευρύτερη περιοχή, με ζημιές και απώλειες σε κτηνοτροφικά ζώα αλλά και σκυλιά δεσποζόμενα και αδέσποτα όπως και σε γάτες.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος λύκος όπως θα δείτε και μόνοι σας επιδεικνύει μια κάπως περίεργη συμπεριφορά, αφού όχι μόνο δεν φοβάται το όχημα που τον πλησιάζει, αλλά παραμένει στην θέση του κουνώντας μάλιστα και την ουρά του !!!

Δείτε το βίντεο…

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου

 


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα