Αρχική iHunt.gr Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στο νηπιαγωγείο Ισθμίας

Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στο νηπιαγωγείο Ισθμίας

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Τρίτη 16 Μαίου μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου Ισθμίας.

Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελεοποννήσου οργάνωσε σε συνεργασία με τις νηπιαγωγούς μια ενημερωτική-επιμορφωτική επίσκεψη στο νηπιαγωγείο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι μικροί μαθητές να μάθουν, από τους επιστημονικούς συνεργάτες των κυνηγετικών οργανώσεων, για τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τον Πρόεδρο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελεοποννήσου κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Παπαδάτος και δυο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες από την Κορινθία.

IMG 4033

Ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ κ. Γραμματσούλιας με τις νηπιαγωγούς , τον κ. Παπαδάτο και τους θηροφύλακες

Το έργο της επιμόρφωσης των μικρών μαθητών ανέλαβε η Δασολόγος και Επιστημονική Συνεργάτιδα της Δ’ ΚΟΣΕ κα. Κατιάνα Σταθοπούλου και ο Δασολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Σ.Ε κ. Σωτήρης Μπραζιώτης.

MVI 4011.00 01 01 27.Still003

Η Κατιάνα Σταθοπούλου

MVI 4011.00 01 32 20.Still004

Ο Σωτήρης Μπραζιώτης

Τα παιδάκια ήταν πολύ καλά ενημερωμένα για τα ζώα τους δάσους αλλά και για περιβαλλοντικά θέμα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο νηπιαγωγείο. Μετά το μάθημα τα παιδάκια παρατήρησαν με το τηλεσκόπιο πουλιά και άκουσαν ιστορίες για τα ζώα από τους θηροφύλακες, κάτι που τα ενθουσίασε.

Εξαιρετική η πρωτοβουλία της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελεοποννήσου κάτι που όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Γραμματσούλιας θα συνεχιστεί σε όλη την Πελοποπόννησο γιατί όπως τόνισε τα παιδιά είναι το μέλλον μας……

Δείτε το video….

 Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα