Αρχική » Grid with Sidebar » Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στο νηπιαγωγείο Ισθμίας

Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου στο νηπιαγωγείο Ισθμίας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Την Τρίτη 16 Μαίου μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου Ισθμίας.

SVESTONOF

Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελεοποννήσου οργάνωσε σε συνεργασία με τις νηπιαγωγούς μια ενημερωτική-επιμορφωτική επίσκεψη στο νηπιαγωγείο.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν οι μικροί μαθητές να μάθουν, από τους επιστημονικούς συνεργάτες των κυνηγετικών οργανώσεων, για τα ζώα της ελληνικής υπαίθρου και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τον Πρόεδρο της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελεοποννήσου κ. Παναγιώτη Γραμματσούλια συνόδευσε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Παπαδάτος και δυο Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες από την Κορινθία.

Ο Πρόεδρος της Γ’ ΚΟΠ κ. Γραμματσούλιας με τις νηπιαγωγούς , τον κ. Παπαδάτο και τους θηροφύλακες

Το έργο της επιμόρφωσης των μικρών μαθητών ανέλαβε η Δασολόγος και Επιστημονική Συνεργάτιδα της Δ’ ΚΟΣΕ κα. Κατιάνα Σταθοπούλου και ο Δασολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Κ.Σ.Ε κ. Σωτήρης Μπραζιώτης.

Η Κατιάνα Σταθοπούλου

Ο Σωτήρης Μπραζιώτης

Τα παιδάκια ήταν πολύ καλά ενημερωμένα για τα ζώα τους δάσους αλλά και για περιβαλλοντικά θέμα δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο νηπιαγωγείο. Μετά το μάθημα τα παιδάκια παρατήρησαν με το τηλεσκόπιο πουλιά και άκουσαν ιστορίες για τα ζώα από τους θηροφύλακες, κάτι που τα ενθουσίασε.

Εξαιρετική η πρωτοβουλία της Γ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελεοποννήσου κάτι που όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος της κ. Παναγιώτης Γραμματσούλιας θα συνεχιστεί σε όλη την Πελοποπόννησο γιατί όπως τόνισε τα παιδιά είναι το μέλλον μας……

Δείτε το video….

 Κώστας Λουρής για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ