Αρχική iHunt.gr 20 ΕΥΡΩ σε κάθε κυνηγό που επιστρέφει και εκδίδει άδεια στον ΚΣΘ

20 ΕΥΡΩ σε κάθε κυνηγό που επιστρέφει και εκδίδει άδεια στον ΚΣΘ

από iHunt Team
untitled-1

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε ένας χορηγός ο οποίος είναι πρόθυμος να βοηθήσει οικονομικά όσους δυσκολεύονται να εκδώσουν άδεια θήρας αλλά και όσους επιθυμούν να επιστρέψουν και να εκδώσουν άδεια θήρας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ihunt.gr ο εν λόγω χορηγός θα δίνει 20 ΕΥΡΩ σε όσους δυσκολεύονται να εκδώσουν άδεια θήρα αλλά και 20 ΕΥΡΩ σε όσους επιθυμούν να επιστρέψουν και να εκδώσουν άδεια θήρας στον Κυνηγετικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Δηλαδή αν κάποιος μέχρι πέρσι έβγαζε άδεια στον ΚΣ Αμπελοκήπων ή σε άλλο σύλλογο που ανήκει Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, φέτος αν εκδώσει άδεια θήρας στον ΚΣ Θεσσαλονίκης θα την εκδώσει 20 ΕΥΡΩ φθηνότερα.
 
Ο χορηγός, που σκοπός του είναι η ενίσχυση των κυνηγών των αναγνωρισμένων κυνηγετικών συλλόγων, θα απευθυνθεί και σε άλλους συλλόγους της Θεσσαλονίκης.
 

SVESTONOF


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα