Αρχική iHunt.gr 5.000 ευρώ δίνει ο κυνηγός της Παναγίτσας για τον εντοπισμό των δραστών

5.000 ευρώ δίνει ο κυνηγός της Παναγίτσας για τον εντοπισμό των δραστών

από iHunt Team
bddcf050-c009-4c0e-9d5b-ee77ee07c3af

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Καλεί όποιον γνωρίζει για τη θανάτωση των κυνηγετικών σκυλιών του να τον ενημερώσει προκειμένου να τιμωρηθεί για την αποτρόπαια πράξη

SVESTONOF

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει την αποτρόπαια ενέργεια αγνώστου-ων, ο κάτοχος των κυνηγετικών σκυλιών από την Παναγίτσα Φαρκαδόνας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα βρισκόταν αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα. Εντόπιζε στην αυλή του τέσσερα σκυλιά νεκρά καθώς και οικόσιτα τα οποία είχαν δηλητηριαστεί μετά την τοποθέτηση δολωμάτων.

Η ενέργεια προκάλεσε αγανάκτηση και αποτροπιασμό τόσο στον ίδιο, όσο και στον κυνηγετικό κόσμο της Φαρκαδόνας, κινώντας πραγματικά «γη και ουρανό» για τον εντοπισμό του απάνθρωπου-ων που προχώρησαν σε μια τόσο σκληρή ενέργεια.

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης-κυνηγός των σκύλων ανήγγειλε στην ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE ότι παρέχει το ποσό ύψους 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει και του δώσει πληροφορίες για την σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Για μια ακόμη φορά τόσο ο ίδιος, όσο και οι κυνηγοί της Φαρκαδόνας καταδικάζουν την ενέργεια, σημειώνοντας παράλληλα ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στην άκρη του νήματος του εντοπισμού και της σύλληψης και της υποδειγματικής τιμωρίας.

Πηγη : http://krinitrikalon.gr/


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα