Αρχική iHunt.gr Διαμαρτυρία κυνηγών και ψαράδων στην Καβάλα…VIDEO

Διαμαρτυρία κυνηγών και ψαράδων στην Καβάλα…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με καλάμια, ψαροτούφεκα και κυνηγετικά σκυλιά, κρατώντας τις αποστάσεις και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και το… όριο των 100 ατόμων, ερασιτέχνες αλιείς και κυνηγοί πραγματοποίησαν στην πλατεία Καπνεργάτη της Καβάλας το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιανουαρίου 2021 μια «βόλτα» διαμαρτυρίας, χωρίς διοργανωτές, για «έναν ασφαλή τρόπο ζωής και όχι για ένα απλό χόμπι».

SVESTONOF

Υπό αστυνομική επιτήρηση, οι αλιείς και οι κυνηγοί επανέλαβαν ότι οι δραστηριότητές τους είναι εκ φύσεως ατομικές και συνεπώς δεν αποτελούν κίνδυνο για τη διασπορά του κορονοϊού, αντιδρώντας στην απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει το ψάρεμα και το κυνήγι, μια απόφαση η οποία φαίνεται ότι θα παραταθεί.

Το μήνυμα της διαμαρτυρίας

Όλοι μαζί… Παρέα, σε μία «βόλτα» στο κέντρο της Καβάλας που δεν έχει πολιτικά χρώματα, αλλά έχει τον ίδιο σκοπό, να δείξουμε και εμείς από την πλευρά μας ότι Ψάρεμα και Κυνήγι δεν είναι χόμπι, αλλά τρόπος ζωής!

Οι Ψαράδες με τα καλάμια τους (χωρίς μηχανισμούς)
Οι Ψαροντουφεκάδες με σημαδούρες ή τα όπλα τους (ΧΩΡΙΣ τις βέργες)
Οι Κυνηγοί με τους σκύλους τους και τα διακριτικά τους.
Με τις μάσκες μας
Με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας
Να δείξουμε ότι Ψάρεμα και Κυνήγι δεν είναι επικίνδυνο στη μετάδοση του Covid-19.

Πηγή : www.kavalapost.gr


Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα