Αρχική iHunt.gr Συλλήψεις για νυχτερινή λαθροθηρία στην Ελασσόνα

Συλλήψεις για νυχτερινή λαθροθηρία στην Ελασσόνα

από iHunt Team

demobanner

Την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 σημειώθηκε ένα ακόμα χτύπημα στην μάστιγα της νυχτερινής λαθροθηρίας.

Έπειτα από έντονες καταγγελίες κυνηγών της περιοχής Κρανέας Ελασσόνας και μετά από πολυήμερη νυχτερινή παρακολούθηση καθώς και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών συνελήφθησαν δύο άτομα από μεικτό κλιμάκιο της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Σποράδων Νήσων, του Α.Τ. Ελασσόνας και ατόμων του ΔΣ του κυνηγετικού Συλλόγου μας. Τα 2 άτομα που συνελήφθησαν έφεραν μαζί όπλο εκτός θήκης το οποίο και το πέταξαν κάτω από το όχημα όταν αντιλήφθηκαν την πρόθεση μας για να τους ελέγξουμε στο οποίο κούμπωνε με αυτοσχέδια βάση ο φακός που κατείχαν. Το αυτογεμές κυνηγετικό όπλο, έφερε 4 φυσίγγια (δέκαβολα) εντός αυτού και το ένα από αυτά στην θαλάμη του.

Σύντομα θα κατατεθεί η μήνυση στον υπεύθυνο θήρας του Δασαρχείου Ελασσόνας καθώς και θα γίνουν όλες οι νόμιμες ενέργειες που ορίζει ο νόμος στις περιπτώσεις νυχτερινής λαθροθηρίας εκτός κυνηγετικής περιόδου.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα