Αρχική iHunt.gr 88.000 ευρω σε χηρα κυνηγου

88.000 ευρω σε χηρα κυνηγου

από iHunt Team
apozimiosi

demobanner

 Στις 30 Νοεμβρίου 2011 ο Νικόλαος Τσιακμάκης του Αλκιβιάδη, μέλος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, άφηνε, σε ηλικία 52 ετών, την τελευταία του πνοή, στην Ζηλευτή, από εκπυρσοκρότηση όπλου βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά του και την τοπική κυνηγετική κοινότητα. Στις 5/2/2013, στα Γραφεία του Κ.Σ.Τρικάλων, παρουσία του προέδρου κ. Χρήστου Ρουσιαμάνη, του κοσμήτορα κ. Πέτρου Μηλίτση και του μέλους του Δ.Σ. κ. Γεωργίου Παληγιάννη, ο αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας NP Insurance Νέος Ποσειδών Α.Ε.Α.Ε. κ. Γιώργος Στάθης, παρόντος του τοπικού συνεργάτη κ. Κώστα Κορλού, παρέδωσε, σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, στη χήρα Βάια Τσιότρα, ως αποζημίωση, επιταγή ύψους 88.000 ευρώ (σ.σ. συνδικαιούχοι η ίδια και τα δυο της παιδιά, Αθανασία & Αλκιβιάδης).

 O θανών, όπως το σύνολο των μελών του Κ.Σ.Τρικάλων., ήταν ασφαλισμένος στη ΝP για κινδύνους προσωπικού ατυχήματος.

Δείτε στιγμιότυπα και δηλώσεις στο βίντεο του trikalaola.gr
Πηγή : trikalaola

Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

1 σχόλιο

Δημητρης 6 Φεβρουαρίου, 2013 - 10:29

πολύ καλή η κίνηση και σωστά
πολύ καλή η κίνηση και σωστά ανταποκρίθηκε η εταιρία ………. αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το promotion της εταιρίας από τον εκπρόσωπο της – μέτοχο (όπως δήλωσε στο βίντεο) ……… και αν είμαι καυστικός εξηγήστε μου το χαμόγελο του ….

Τα σχόλια είναι κλειστά

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα