Αρχική iHunt.gr Beretta A300 Outlander Nickel : Η συνέχεια ενός θρύλου…VIDEO

Beretta A300 Outlander Nickel : Η συνέχεια ενός θρύλου…VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Δείτε στο video που ακολουθεί την παρουσίαση της A300 Outlander Silver  από τον διευιθυντή πωλήσεων της Beretta Hellas  κ. Θεόδωρο Ιωάννου.

SVESTONOF

Το A300 Outlander Sιlver δίνει κίνητρο στους κυνηγούς αλλά και σκοπευτές να το αγοράσουν. Κορυφαία σχέση απόδοσης τιμής, το A300 προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν κάνει την γραμμή παραγωγής 300 (301,302,303) ένα από τα αγαπημένα μοντέλα ανάμεσα σε εκατομμύρια κυνηγούς και αθλητές σε όλο τον κόσμο με τη θρυλική αξιοπιστία, την ευκολία στη χρήση και τη συντήρησή του.Ένα πολύπλευρο κυνηγετικό όπλο για πτερωτά ,πάπιες, αγριογούρουνα αλλά και χρήση για το σκοπευτήριο. Το A300 έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει αντίστοιχες καραμπίνες πολλαπλάσιας όμως αξίας.

 

Ανθεκτικό για σκληρή χρήση αλλά ελαφρύ

Το A300 είναι φτιαγμένο από μείγματα χάλυβα που έχουν κάνει τα όπλα Beretta διάσημα για την αντοχή τους. Η Mobilchoke κάννη έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στις πιέσεις των βαριών κυνηγετικών γομώσεων , που έχει ως αποτέλεσμα ένα όπλο με μεγάλη αξιοπιστία. Αλλά παρά την αντοχή του, το A300 είναι ελαφρύ, επωμίζεται εύκολα φέρνοντας την ποθούμενη σκοπευτική εικόνα κατευθείαν στα μάτια σας, χάρη στο χαμηλό προφίλ που διαθέτει. Διαθέτει κορυφαίο ζύγισμα στην κατηγορία του που έχει ως αποτέλεσμα κορυφαία εργονομία παρά τα 3,3 κιλά του.

Ευκολία συντήρησης

Το Α300 είναι η τέλεια εφαρμογή της φιλοσοφίας της Beretta για τη συντήρηση: εύκολη, γρήγορη και χωρίς εργαλεία. Το A300 Outlander χωρίζει σε τέσσερα βασικά εξαρτήματα, καθιστώντας απλή διαδικασία να καθαριστεί ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην ύπαιθρο. Επίσης, το αυτοκαθαριζόμενο πιστόνι έχει σχεδιαστεί από την αρχή δίνοντάς σας περισσότερη ανθεκτικότητα, καθώς και λιγότερη εργασία διατηρώντας την σε άριστη κατάσταση ακόμη και μετά από ένα ολοήμερο κυνήγι. Το A300 Outlander είναι η καλύτερα αγορά σε σχέση ποιότητας τιμής που μπορείτε να κάνετε καθώς προέρχεται κατευθείαν από την θρυλική 300 σειρά της Beretta.

To A300 Silver είναι ένα στιβαρό όπλο για όλα τα κυνήγια και ενσωματώνει όλες τις καινούργιες βελτιώσεις στο σύστημα αερίων που έγιναν τελευταία από το εργοστάσιο. Το συγκεκριμένο όπλο έιναι η καινούργια προσθήκη στην γκάμα της Α300 σειράς και δίνει μία πιο Premium εμφάνιση στο όπλο αλλά και στον μελλοντικό κάτοχο του όπλου.

Τα προτεινόμενα θηράματα είναι :

  • Tσίχλα
  • Τρυγόνι
  • Φάσα
  • Λαγός
  • Πέρδικα
  • Μπεκάτσα
  • Παπί

Ένα όπλο που απευθύνεται σε νέους κυνηγούς που ζητάνε μία λύση για κάθε θήραμα σε προσιτή τιμή αλλά και με ωραία αισθητική και με το όνομα και την αξιοπιστία του μεγαλύτερου εργοστασίου όπλων στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.berettahellas.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα