Αρχική iHunt.gr A. Κλαυδιανός : Θεωρώ Υπεύθυνο το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ για το Κατρακύλισμά της

A. Κλαυδιανός : Θεωρώ Υπεύθυνο το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ για το Κατρακύλισμά της

από iHunt Team
324a8c4e990c6eb346e1f483a960b1e9_xl

Μετά την παραίτηση του κ. Παπαγεωργόπουλου από το ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ και εν αναμονή του διορισμού της διοικούσας επιτροπής (προσωρινό ΔΣ για τη ΓΚΟΠ) στάλθηκε πρόσκληση στο μέλος του Δ.Σ. 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών κ. Κλαυδιανό Ανδρέα να συμμετάσχει στο ΔΣ της Ομοσπονδίας. Διαβάστε τι απάντησε ο κ. Κλαυδιανός (που από ότι φαίνεται δεν αγάπει την καρέκλα όπως ο κ. Χριστοφόρου) :

“Αξιότιμοι κύριοι,
 
Σήμερα 29/1/2018 και ώρα 12 μ.μ. έλαβα με φαξ την πρόσκληση σας με αριθ. Πρωτ. 124/24/1/2018 για να παρευρεθώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης 1/2/2018.
 
Αναρωτιέμαι “κύριοι” της Γ’ Κ.Ο.Π. τα εξής:
 
Η Τεχνολογία που Χρησιμοποιείτε στην Γ’ Κ.Ο.Π. είναι Πεπαλαιωμένη (φαξ); ΄Ωστε η πρόσκληση που συντάχθηκε στις 24/1/2018 να καταφθάνει στον προσκαλούντα στις 29/1/2018 (δηλαδή μετά από 5 ημέρες).
 
Ο χρόνος αντίδρασης σας στη Γ’ Κ.Ο.Π. είναι χαρακτηριστικά “Βραδυφλεγής” αφού μετά από 15 ημέρες αφότου έχει παραιτηθεί ο  κος Παπαγεωργόπουλος Θ. αποφασίσατε να με καλέσετε στο Δ.Σ. Γ’ Κ.Ο.Π.
 
Μήπως καθοριστικός παράγοντας γι’ αυτό ήταν τα όσα ακούστηκαν την Κυριακή 28/1/2018 στην Κοπή Πίτας της Γ’ Κ.Ο.Π. στην Καλαμάτα και τα οποία ανέφεραν Περί Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής;
 
Ως δια Μαγείας κ. Χριστοφόρου (εσείς υπογράφετε) ανασύρετε την πρόσκληση σας από το συρτάρι με αριθ. Πρωτ. 124/24/1/2018 ενώ η τελευταία μου προχτεσινή επιστολή που σας έστειλα είχε αριθ. Πρωτ. 130/25/1/2018 με θέμα “Διακαή Ερωτήματα” και δίχως να έχω πάρει απαντήσεις στα “Διακαή Ερωτήματα” που σας έθεσα.
 
Επιτέλους “κύριοι” του Δ.Σ. της Γ’ Κ.Ο.Π. πρέπει να μάθετε οτι όλοι εμείς που θέλουμε να συμμετέχουμε στο Δ.Σ. της Γ’ Κ.Ο.Π. Ανιδιοτελώς, πρώτιστο μέλημα μας είναι το μέλλον αυτού που αγαπάμε. Δηλαδή του κυνηγίου και όχι η καρέκλα σε ένα συμβούλιο, “Σαν Το Δικό Σας”. 
 
Επειδή λοιπόν είμαι Άνθρωπος με Ηθική και Αξίες, λέξεις Άγνωστες για Εσάς, Δεν Δέχομαι τη Θέση στο Συμβούλιο σας διότι σας Θεωρώ Υπεύθυνους για το Κατρακύλισμα της Γ’ Κ.Ο.Π. και σας Επιστρέφω την Πρόσκληση σας!    
 
Κλαυδιανός Ανδρέας 
Μέλος του Δ.Σ. 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών”
 
Όπως φάνηκε και από την χθεσινή κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα όλο και περισσότεροι Κυνηγετικοί Σύλλογοι  θεωρούν ότι η κατηφόρα που έχει πάρει η Γ’ ΚΟΠ πρέπει να πάρει τέλος. Από ότι φαίνεται αυτό το έχει καταλάβει και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση η οποία από ώρα σε ώρα θα κυρήξει έκπτωτους τους εμπλεκόμενους βάση πορίσματος των ετών 2009-2015 και τους έχοντες ευθύνη για αντικαταστατικές διαδικασίες στο τωρινό ΔΣ . Για ποιούς χτυπάει η καμπάνα κ. Χριστοφόρου ;
 
του Κώστα Λουρή
 
ΥΣ Μείνετε συντονισμένοι γιατί σύντομα θα μάθετε τα νέα μέλη του ΔΣ της Γ’ ΚΟΠ που θα οδηγήσουν την Ομοσπονδία σε κάθαρση, μονοπάτια ομαλότητας κια εκλογές. Οι θεσμοί είναι πάνω από τα πρόσωπα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Η Γ’ Κυνηγετική Ομοσπονδία θα συνεχίσει να λειτουργεί και να επιτελέι το έργο για το όποιο ιδρύθηκε και  σίγουρα υπάρχουν πρόσωπα που αγαπάνε το κυνήγι και την Ομοσπονδία……

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτό το έντυπο συμφωνείτε με την αποθήκευση και χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα