Αρχική iHunt.gr Ακόμη ένα τροχαίο με αρκούδα στην Καστοριά

Ακόμη ένα τροχαίο με αρκούδα στην Καστοριά

από iHunt Team

demobannerΠριν λίγες μέρες είχαμε ατύχημα με τον έβδομο λύκο που χάθηκε μέσα σε λίγα χρόνια στην περιοχή Αγίων Αναργύρων.  Σήμερα βρεθήκαμε σε ατύχημα με αρκούδα 300 m απόσταση περίπου από το ατύχημα των περασμένων ημερών. Το περιστατικό του ατυχήματος πρέπει να έχει γίνει περίπου εδώ και ένα 20ήμερο με 30 μέρες ίσως, το ζώο είναι σε αποσύνθεση με αποτέλεσμα να το βρουν άλλα ζώα και να το σύρουν από το λάκκο που είχε πέσει και δεν φαινόταν δίπλα από το δρόμο σε καλλιεργήσιμο χωράφι.

Στην επίσκεψη που έκαναν μέλη της ομάδας άμεσης επέμβασης (ΟΑΕ) μαζί με την δασική υπηρεσία, δεν κατέστη δυνατό να αφαιρέσουμε το ζώο από την περιοχή και λόγω αποσύνθεσης αλλά δυστυχώς η Καλλιεργήσιμη γη είναι δύσκολη στην πρόσβαση μηχανημάτων , θα γίνει προσπάθεια και αύριο ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε το ζώο από την περιοχή.

Η ειρωνεία είναι ότι το ζώο σκοτώθηκε ακριβώς στην πινακίδα που ενημερώνονται οι οδηγοί για μείωση ταχύτητας λόγω περάσματος άγριων ζώων! Φίλοι οδηγοί και επισκέπτες η απόσταση είναι λιγότερο από τέσσερα χιλιόμετρα να διανύσετε το πόδι ΠΑΝΤΑ στο ΦΡΕΝΟ!

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφία: Κύριλλος Σαμαράς

Πηγή :https://www.svouranews.gr/Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα