Αρχική iHunt.gr Ακόμη ένας λύκος με περίεργη συμπεριφορά…..VIDEO

Ακόμη ένας λύκος με περίεργη συμπεριφορά…..VIDEO

από iHunt Team

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μέχρι πριν αρκετά χρόνια, η θέαση, η φωτογράφηση πόσο μάλλον η βιντεοσκόπηση λύκων ήταν κάτι αρκετά δύσκολο, πιθανόν εξαιτίας της πραγματικά χαμηλής πυκνότητας πληθυσμού του είδους και σίγουρα λόγω της τεχνολογικής έλλειψης.

Τα τελευταία χρόνια, αντιθέτως, έχουμε πλημμυρίσει με φωτογραφίες και βίντεο από λύκους, σε διάφορες φάσεις, διάφορες περιοχές και χώρους και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Λύκοι ή “λύκοι” που σουλατσάρουν με άνεση ακόμα και σε δρόμους περπατώντας ανάμεσα στα διερχόμενα οχήματα, υπό τον ήχο κορναρισμάτων, λύκοι που κόβουν βόλτες μέσα σε πόλεις και χωριά ψάχνοντας κάποιο μεζεδάκι (κατοικίδια ή κτηνοτροφικά ζώα) χωρίς την παραμικρή αίσθηση φόβου που υποτίθεται ότι πρέπει να έχουν τα άγρια ζώα προς τον άνθρωπο!!!

Δείτε το χτεσινό ομολογουμένως εντυπωσιακό βίντεο από τους πρόποδες του Δομοκού, μιας εντελώς πεδινής περιοχής, με την περίεργη συμπεριφορά ενός νεαρού λύκου …

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα