Αρχική iHunt.gr Άλλο ένα τροχαίο με λύκο στην Καστοριά

Άλλο ένα τροχαίο με λύκο στην Καστοριά

από iHunt Team

demobannerΈνα ακόμη ζώο της άγρια ζωής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο καθώς χτυπήθηκε με σφοδρότητα από διερχόμενο ΙΧ σε επαρχιακό δρόμο που συνδέει την Καστοριά με το Αμύνταιο.

Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα μικρό λυκάκι, το έβδομο τα τελευταία χρόνια το οποίο σκοτώθηκε ακαριαία σήμερα το πρωί μετά από σύγκρουση με ΙΧ, ο οδηγός του οποίου φέρεται να αγνόησε την πυκνή σήμανση που υπάρχει και δεν κατέβασε ταχύτητα.

Σύμφωνα δε, με όσα περιγράφει στο GRTimes ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Περιβάλλοντος και Σταθμού Περίθαλψης Άγριων Ζώων, Νίκος Παναγιωτόπουλος, «το γεγονός έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογα περιστατικά που έχουν σημειωθεί στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια. Και δυστυχώς στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για τη μοναδική αγέλη που δεν φεύγει πέρα από τα όρια του νομού. Μέχρι πρότινος μετρούσε δεκατέσσερα μέλη, τώρα έχουν μείνει εννιά».

«Με ειδοποίησε σήμερα το πρωί ένας διερχόμενος οδηγός, ο οποίος μου τόνισε ότι δεν πρόκειται για σκύλο. Όταν έφτασα διαπίστωσα ότι επρόκειτο για ένα μικρό λυκάκι, το οποίο πριν το χτύπημα ήταν υγιέστατο, όμως μετά από αυτό σκοτώθηκε ακαριαία περίπου στις 9 το πρωί» πρόσθεσε.

 Print Friendly, PDF & Email

demobanner

Print Friendly, PDF & Email


Σχετικά Άρθρα

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο ihunt.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας Αποδοχή Περισσότερα